ikiprensannesi_gul Evet anneler😟bebeğimin 11 ayı dolmak üzere, altta iki dişi var ve 3 gündür göğsümü ısırıyo. üstler patlamak üzere, napsamda bu ısırmaya çözüm bulsam nolur fikri olan paylaşsın halim perişan
Ruveydaa98 ikiprensannesi_gul ben ısırdığı an kapatıyordum vermem bak bir daha diyordum ama tepki verdiğim zaman oyın sanıyordu o yüzden tepki vermezdim
Mumoslu30 ikiprensannesi_gul Canım hiç tepki verme tut kendini dayan bir süre tepkisiz kalinca yapmiyorlar ama tepki verirsen oyun zanneder hep devam eder 💐💐❤️
Oslem33 ikiprensannesi_gul aynı durumdayım napcam bılmıyorum ıstemsiZce canım yanınca ahhh dye bağırıyorum bu sefer korkuyor yavrum 😓🤦♀️😢
Takashayaz ikiprensannesi_gul Merhaba aynı durumu bende yaşamıştım ve berbat bir acı. Çözümünü söylüyorum mutlaka uygulayın ve emzirmenin tadına varın 😄 ben epey zaman sovmustum de emzirmeyi övenlere o acıyı yaşadığım için😄 Göğsünüzü tutarken dört parmak altta baş parmak yukarıda memeyi sıkarak bebegin ağzına memeyi verin böyle yapınca kahverengi kısmı komple ağzına giriyor, ısırmaya öyle bir yara vs oluşmuyor. Hala ısırıyor ama hiç öyle bir yara oluşmadı bir daha. Ve emerken arada bir girip çıkıyorlar ya her defasında aynı şekilde verin muhakkak yoksa kaptirirsiniz memeyi. Taktik sizde de işe yararsa bana haber verirseniz mutlu olurum😊
ikiprensannesi_gul Ruveydaa98 ben o acıyla ah falan diyorum bu seferde korkuyo hiç emmek istemiyo ağlıyo ya
Ruveydaa98 ikiprensannesi_gul o seni anlıyor. konuş onunla yapmaması gerektiğini söyle tepki verdiğimiz zaman daha çok yapıyorlar yada korkuyorlar iştee
Hafsaninannesi_ Elanur Kesinlikle katılıyorum 13 aylık kızım 2 ay önce yapıyordu ben hiç tepki vermeyince unuttu artık yapmıyor
Nurikooo Elanur aynenn ben de öyle yapıyordum, unuttu benimki de çok şükür, çok aşırı tepki vermeyin ,çok canınız acırsa burnunu tutun memeyi çekin , onu da annemden öğrenmiştim😅🙈
ikiprensannesi_gul Mumoslu30 ah tutabilsem ağlıyorum resmen öyle acıtıyo ama bidahaki sefere dişimi sıkıcam çok sağolun
ikiprensannesi_gul Ruveydaa98 çok canımı yakıyo bide büyük oğlumda mememin ucu resmen kopmak üzereydi zor iyileşmişti onunda etkisi var sanırım şuan bende
Mumoslu30 ikiprensannesi_gul sık annesi anlıyorum seni cok acıtıyor evet ama biraz daha sabretmeye çalış bakalım ❤️
ikiprensannesi_gul Takashayaz denicem mutlaka aslında ben öyle yaptığımı sanıyodum ama yapamıyomuşum demekki 😃haber vericem mutlaka çok sağolun 🙏🏻❤