Tugraninannesi Yarın öğlen arkadaşım gelecek çay içmeye kızlar neler hazırlasam çok kararsızım fikir verir misiniz
thecamellia Tugraninannesi benimde arkadaşım gelecek yarın bebekle tekken bişey yapamam ama basitinden aklıma şey geldi patates salatası yada mantı yanına kek
Cocuklarimm12344 Tugraninannesi kızlar benımde kaynana görumce fln bebeği görmeye gelcek ılk defa uzaktan ben ne ypsam yatılı gelıyolar ılk gunu menusu ne olmalı gunduz ve aksam
Wolverine Tugraninannesi havuçlu cevizlik kek yap üzerine de muhallebi, yanına da arpa şehriyeli salata veya kısır bir de hazır yufkadan tava böreği yap yeter
Tugraninannesi thecamellia benim oğlum büyük aslında yapsam yaparım ama uzun zamandır memleketteydik yeni geldik eve ev temizle vs çok yorucu geçti o yüzden birazdan kolay bişey seçmek istedim bu sefer
thecamellia Deletedmom5455451 uyumuyor gün içinde mutfağada eni konu girmek kazım böyle şeyler için biraz duruyor ama sonra mızıldanıyor niye öyle dediniz her bebekli insan rahat rahatmı yapıyor işlerini 😂 çok mantıklı bi bahane değilmi yani bebek işleri yapamamk için 😂😂
Deletedmom5455451 Evdeki malzemelerini söyle ona göre bakalım 🙂tek kişi ise fazla birşeye gerek olmuyor Şehriyeli tavuk salata börek kurabiye sütlü tatlı olur 🙂🙂
Tugraninannesi Deletedmom5455451 evet tek kişi gelecek burda fikirler geldikçe biraz biraz kafama yattı bişeyler 😂 buzlukta milföy vardı onunla börek yapsam kek birde patates salatası nasıl olur sizce
Deletedmom5455451 thecamellia bahane bence tek bebek 24 saat kucak da değil gece uyuduktan sonra hazırlanır bilmiyorum ben abartılı buluyorum bebek var dışarı çıkma bebek var misafir gelme
__september__ Tugraninannesi aynı pogaca ici gibi iç hazırlayıp milföy içine koyun poğaça gibi yuvarlayın. Üzerine yumurta sarısı sürüp pişirin. Cok güzel oluyo pratik pogaca 😂
Deletedmom5455451 Tugraninannesi olur bence ellerinize sağlık şimdiden benim de kahvaltı ya misafirim var sabah
Deletedmom5455451 Cocuklarimm12344 kahvaltı yamı gelecekler ler akşam yemeği standartı pilav çorba fırına da türlü olur sebzeli etli ve ya tavuklu
Tugraninannesi Cocuklarimm12344 ben genelde ilk defa evime yemeğe gelecek kişilere tavuk şiş yapıyorum fırında şahane oluyor tavsiye ederim
limonkolonyasi Cocuklarimm12344 akşama fırına tavuk patates pirinç pilavı salatası ve mercimek çorbası yapabilirsiniz pratik ve güzel
thecamellia Deletedmom5455451 öylemi dedim canım neden abarttınız bu kadar gün içinde bebeğimle fazla oyalayıcı işler yapamıyorum dedim sıkıntı ne anlamadım 😂😂