Aysgl_Asya 1Elif Solgar bira mayası tableti, humana anne sütü artırıcı çay kullaniyorum En az 3 litre su tüketiyorum Sağım yapıyorum Beslenmi atlamadan yapıyorum hurma tüketiyorum. Bunlar bende çok işe yaradı sütümü artırdı şimdi mamayı azaltmaya başladık
1Elif Aysgl_Asya bende deniycem bu cayi digerlerinu yapmaya calisiyorum insallah bizdede faydasi olur
Feyzanne 1Elif benimki de 49 inşallah ya. Başından beri mi azdı. Benim annemmde bizi emzirememiş biraz genetik olduğunu düşünüyorum
Erii99 guldennnn evet iki ayrı kapta birinde kaynamış su olucak birinde hazırlanmış inicir incir olan tencereyi kaynayan suyun içine koyup öyle pişecek koyulaşanakadar
1Elif Feyzanne ilk başlarda böyle degildi bebişim büyüdükçe böyle oldu bide hastaneden cikarken doktorun sözünü dinlemek benim icin hataydi sarılığı tekrar yükselmesin diye verdim mamayi hata yaptim şuan kesmeye çalışıyorum ama bakalim hayirlisi
yusufmertmom 1Elif tahin pekmez ye canım. Dut kurusu birde. Denemediğim şey kalmadı aylarca en son bu ikisi süper işe yaradı