Sadem01 1Elif https://bebek.annelertoplandik.com/449924/goguslerden-sut-fiskiriyor-sut-tarifi-gaz-yok-sanci-yok?ref=appuser&k=teksatir&app=bebek 👍☝️☝️
Erii99 1Elif sık emzirmek 1 saatte memeye uyarı vermek sagım la emzirirken bi sag bi sol gögüs dönüşümlü emzirmek birde benim denedigim bi tarif var mükemmel süt yapıyo 5 tane kuru incir minik minik dogra 2 yemek kaşıgı şekerle onları ez sonra 2 bardak süt koy karıştır Bi tencereye su koy hazırladıgın inciri ayrı Bi kapta kaynamış olan suyun içine oturut yarım saat pişşin kısık ateşte koyulaşınca onu bezle sar bir iki saat dinlensin akşam yatmadan önce ye biraz gögüslerin patlıycakmış gibi süt doluyo ananemin tarifi bu eskiden böyle yaparlarmış
1Elif babym22 damlayi denedim ama pek bi faydasını göremedim sağmayada yenile başladım ama sütün az çıktığını gördükce moralim sıfır oluyo 😔
1Elif Aselemine27 günde 3 litre su icmeye calisiyorum fazlasi migdem almiyo sürekli incir falana yemiyorum açıkcasi canım
Aselemine27 1Elif pekmezi sulandırıp iç gerçekten çok işe yarıyor incir ye günde bi iki tane dereotu fln ye ama en başta stres yapma ben ilk doğum yaptığım çok stres yaptım sütüm hiç yoktu gittikçe azaldı sonra kendime moral verdim sütüm var bebeğim doyuyor fln dedim kendimi rahat tuttum şuan kızım 3 aylık tek anne sütü alıyor bide bebeğin emdikçe çoğalır sütün çok sık emzir
Deletedmom_112 1Elif tahin çok güzel süt artırıyor, eğer midenin süt ile problemi yoksa günde 2 kere 1 bardak ılık süte 2 tatlı kaşığı tahin birazda tarçın ekleyip içersen sütünün artığını fark edeceksin.
1Elif Aselemine27 sizin önerinizide yapayim insallah biz hastanede yatmiştik sariliktan orda mama veriyolardi hastaneden cikarken bana mamaya biraz devam etmem gerektigini soylediler ve biberon kullanmadigim halde bebegim suan mama istiyo sürekli yemeden uyumak istemiyor bende sürekli emzirmek istiyorum süt gelmiyo diye çok sinirleniyo napcami bilemedim
Bahar8686 Bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı kimyon karistirip içebilirsiniz. Hem süt yapar, hem gazı azaltır. Kuru incir, meyve suyu, komposto ve bol su bunlar da sütü arttırıyor bende.
Ceyloo0625 1Elif her şey denedim olmadı. Sonra akisina bıraktım. Bol su içiyorum sürekli yanımda su gezdiriyorum gözümün önüne su koyuyorum baya etkili. Birde tahin pekmez karıştır ye üzerine su iç ya da gece yatmadan tahin helva ye su iç uyu bol oluyor süt. Ama tabi dinlenmekte çok onemli
rengarenkduduv 1Elif Düzenli ve sağlıklı beslenme, bol bol emzirme, aralarda emzirme sonrasında mümkünse sağma, komposto ve rahat bir kafa. Açıkçası ben bu yöntemlerin bende işe yaradığını görüyorum.