Elisa08 miroos Tansukls onda haklısınız gerçekten gitmediğimiz yer kalmadı ama hala net olarak çocuğumun neyi var nasıl yol izlemem gerekiyor bilmiyorum kendim araştırarak bişeyler yapmaya çalışıyorum 🤷♀️
Elisa08 Oykunil inanın hiç bişey yapmadı anlattığınıza göre süte alerjisi var dedi gaz için bir şurup verdi yolladı bu kadar🤷♀️ Artık delirmek üzereyim bir yaşında çocuk hala gazdan ağlayarak uyanıyor hiç bişey de yapılmadı
gage birprensannesi__ merhaba, döküntüler herhangi bir krem losyon vs kullanınca geçiyor mu yani azaldığı oluyor mu lokal çözümlerle? Ben de alerjiden şüpheleniyorum bebeğimde de
Gulsah94 Ozlem2904 çok kafa karıştırıcı ilk ay onu denedim ama anlayamadım yediğim şeyler süte ne zaman geçiyor neye tepki gösteriyor çözemedim bide doktorumuz bağırsaklarında yaraya kadar gider sıkı diyet yapman lazım diyince birden her şeyi kestim bişey yemeye korkuyorum şuanda. Kan testinide yaptırıcam sanırım anca öyle içim rahat edicek
gage Ben dün doktora gittim mukuslu kakadan döküntülerden hiriltidan bahsettim.bana sadece bunlarla alerjik bebek diyemeyiz çok yanlış olur kakada kan olması lazım.mukuslu kaka, döküntü vs olabilir dedi.