Ladybugs Aaa-s halısız olmaz ev bence ben sevmıyorum cıplak geliyor hastane koridoru gibi bence evi ev yapan halı ayağımı kuru yere basmak istemem şahsen
maysa-19 Aaa-s bence bu hali hali görevi Haris herşeye yarıyor evdeki tozu topluyor üstüne.o supurden olsa diğer odalara hali sermezdim çünkü süpürür tozu alırdı.bide çocuk gidip oturuyor oynarken mecbur gene sermek lazım sanirim
Birannebirbebek7 Aaa-s bende halı değilde ince makinede yıkayabilecegim kilim var salonumun 4/3 ü açık çok küçük bir alanda kilim çok zorladılar beni halı al hatta 2 tane al kapat her yeri diye yapmadım iyiki de yapmamışım böyle çok daha rahat
Aaa-s Birannebirbebek7 iyi yapmıssınız bence de. Ben şimdi pişmanım da yapacak bişi yok. Kullanıp eskitmekten baska
irva Aaa-s Yazın hepsini kaldırmıştım.Zaten halılarım küçük kilim tarzında sevmiyorum büyük halı vs ben pek.
Aaa-s irva evet en azından daha hafif kullanışlı olur. Ben evlenirken hep kalın halı aldım. Şimdi atsan atılmaz degiş sen degişilmez basıma bela oldular resmen
Asyatosumunannesiyim Aaa-s robot süpürge markanız nedir ay memnun musunuz😅🙏🏻 Belki biraz alakasız oldu ama 🥺 halısız bi evde yaşayamam ben elimde bezle gezer dururum herhalde
MesNes Ben kilim tarzı halı kullanıyorum sıcak nir şehirdeyiz sıkıntı olmuyor ama soğuk şehirse olmayabilir ve ev çok boş oluyor
Aaa-s MesNes en sıcak yerlerden bi yerde oturuyorum ve evim de cok sıcak. Ne yapacagımı bilmiyorum üstüne eşim benden habersiz mutfaga da nerdeyse mescit gibi boydan boya halı kestirip almıstı.
Buse_efe Aaa-s ben 1 buçuk yıllık evliyim çırpmam kolay olsun diye çoğu odama ince baslı halı aldım ama olmuyor evi basitleştiriyor bastığım zaman fısır fısır gelmiyor ayağımın altına o yüzde şimdi tek tek değiştirip akrilik halı alıyorum kalın kalın 😃😃
Keremmmmm Benim bütün odalarda mutfak koridor her yerde makinaya atılan halılardan var. Çocuk bir şey döktüğnde hemen siliniyor yada makinaya atıyorsun 1 günde kuruyor çok büyük rahatlık. Ev kurarken herkes öyle şey mi olur kalın halı al dedi temizliği nasıl diye kimse düşünmez bizim kendimizi düşünmemiz gerekiyor bence
GizemKivancK Yatak odamda kullanmıyorum zaten beşik gelince halı koyacak yer de kalmadı çok rahat😄 bi salonumdaki kalın ona da robot süpürge çıkıyor soeun yaşamadım
Aaa-s GizemKivancK robot süpürgem çıkıyor aslında da ama parkeyi temizlediği gibi yapmıyo sanki. Halılarım cok kalın ondan galiba
Puffy Aaa-s ben hepsini kaldırdım lanet yerden ısıtma olduğu gibi halıların tüyünü yerdeki tozu sürekli havalandırıyor bebeğimin burnu sürekli tıkanık. En son çare kaldırdım her gün robota süpürttürüyorum yapabildiğim kadarda vileda yapıorm ki nem olsun tozlar gitain diye. Şimdi bi tık daha iyiyiz halı bebekli evde olmuyo bence 😣