Medusafer Gnert_ayfn22 tabiki var sadece biraz kendinize de bebeğinize de izin verin aslında bebekler o kadar güçlü ki neleri atlatıyorlar insallah sizin bebeğiniz de tez zamanda iyileşir
Gnert_ayfn22 Medusafer Amin amin inşallah ben çok inanıyorum iyi olacak evet uzun sürecek ama iyi olacak Allahın izni ile. Peki bişi daha sorcam. Aspirasyon ve oksimetre 2.el olursa bişi olur mu. Sıfırı alamıyoruz. Maddi durumu iyi değil eşim çalışmıyor
Gnert_ayfn22 Medusafer bide mesela nasıl Bi yatak almam gerek ona. Rahatsız ediyorum ama cevaplarsanız sorumu çok iyi olacak benim için
Gnert_ayfn22 Medusafer trakesotomi oldu. Doğduğundan beri ciğerleri açılmıyor. Solunum yetmezliği var
Bidam Yagin altina sisme yatak alabilirsiniz bebekler icin topuk jeli de kullanabilirsiniz. Yara olmamasi acisindan
Gnert_ayfn22 Aysecik2020 şimdi nasıl durumu. 8 ay genelde entübe bırakmazlar. Trakeostomi yapmadılar mı
Oznurkk Gnert_ayfn22 Rabbim şifa versin çok zor süreçler. Benim bebeğim 2 gün kaldı yoğun bakımda ömrümden ömür gitti . 😥