Dogam Sıcaktan oluyor olabilir mi? Benim bebeğimde de vardı. Kış bebeği olmasına rağmen ev sıcaktı, biz de anneanneler babaanneler biraz evhamlı diye kalın giydirmişiz. Sonra ben duruma el atıp biraz ince giydirince bir kaç günde geçmişti pişik.
Itsybitsyspider Merve18 Beklazon kremi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim Eğer artık ilaç kullanmak istemiyorum diyorsanız hemen aktardan bir çörek otu yağı alıp sürün bez olaraktan Molfix Pure soft denemediyseniz onu da tavsiye ederim içeriği tamamen doğal boya parfüm paraben içermiyor geçmiş olsun umarım Şifa bulursunuz
busrasahinn Merve18 hindistan cevizi yağını tek geçerim canim benim oglumumdada kanamalik pisigi akşamına hafifletti ve 2 gunde geçmişti
Ozalmir Merve18 benim bebeğimi sleepyde primada pişik yaptı direkt ilk.baglamada hemde bence bezdendir birde sebamed pişik önleyici bize iyi geldi
GzdeBade Burada tavsiye eden coktu benim kızım da çok pişik oldu ilk zamanlar yeşil tüp arko krem diye çok okudum denemeye cekindim ilk başta ama ne sudocrem ne desitin geçirmeyince sürdüm geçirdi pişiği arada bile hemen hafif kızarıklık olsun sürüyorum geçiyor
Zyp01_ Merhaba benim kızımda da kışın pişik olmuştu çok krem zeytinyağı denedik hemşire kuzenimin tavsiyesiyle trosyd krem ve fito kremi karıştırıp sürdük ve iki güne pişik kalmadı isterseniz bu kremleri de deneyin
yamacinannesii Merve18 iki ay çektim canım. Söylediklerin ve daha birçoğunu denedim. Dermatoloğa gittim karışım hazırlattım geçmedi. Yeşil tüp arko krem geçirdi iki ayda geçiremediğim pişiği bi günde geçirdi. Kesinlikle dene
Alpmerve Merve18 doğduktan sonra 16-17 gün pişik olmuştu Babannem sağolsun has zeytinyagi sür dedi hiç umudum yokken pisikten eser kalmadı o gün bugündür asla hiç krem pudra falan kullanmam Sabah öğlen akşam zeytinyağı sürüyorm sonra yıkıyorum tertemiz oluyo
Zeliha66 Merve18 ama alerji yok canim sizde. Onjn belirtileri kusma yesil mukuslu kaka gürültülu kakaakatta catlak. Acı tursu baharatli biseyde yersen oda pisik yapar yada meyveyi cok yersen
Bilgeefe02 Merve18 bulabilir misin bilmiyorum ama göçmen kremi var mavi bir kabı oluyor benim oğlumda 33 günlük pişik artık kan oturmuş gibi olmuştu antibiyotik kullandığım için göçmen kremini kullandım 2 günde geçirdi şimdi pişik kremi yerine onu kullanıyorum
FatmaAlyam Bilgeefe02 o dediğin krem internette de satılıyor zdrave adı büyükler ve bebekler için olarak ayrı ayrı var.
Zeliha66 Merve18 cok gazı vardır o zamn. Alerji dememiz icin kakanin yesil ve kanli olmasi lazim. Sarı kantoron yagıda iyi gekiyo diye duymustum pişige