AytenMina 18 aylıkken hamile kaldım. Şimdi oğlum 3. Ayını doldurmak üzere, kızım 29 aylık.
İnan çok güzeller. Çok çok güzeller.. Seviyor,kokluyor,öpüyor. Ona cee yapıyor. Kucağında istiyor. Koyun koyuna uyuyorlar. 🥰 Çok güzel anlaşıyorlar.
Seneye çok daha güzel olacak,birlikte koşup oynayacaklar. ☺️ Tuvalet eğitimi,uykusu,yeme içme düzeni güzelse düşünün. Çünkü kardeş çok güzel. 💕
Hamilelik hiç zorlamadi. Doğurduğum ana kadar her şeyiyle ilgilendim kızımın,gezdirdim, koştuk,oynadık, birlikte kaydıraktan kaydık o neler neler. ☺️ Doğuma gittim. Yanımdaydı kızım. Hastanede bile benimle kaldı. Hiç bir şeyde onu ötekileştirmedim. Dokunma, elleme, sevme, yapma demedim. Sevdi, öptü,kokladı, kucağına koyduk. Ben her ikisinin de annesiyim. İkisine de yetebileceğim biliyordum yettim de. Olumsuz konuşan, kıskanacak diyen, neler neler diyenler oldu. Gözümü korkutmak için. Ben kendimi,kızımı biliyordum. Sonuçta onuda ben büyüttüm. Kimsenin bir dakika yardımı olmadan, ikisini de beraber büyüten yine benim 1 dakika kimsenin yardımı olmadan.