Nehirlerindamlasi MeteNaz geçmiş olsun kantaron yağı kullanılabilir. Çinko içerikli herhangi bir krem kullanabilirsiniz sonrasında da. Islak mendil kullanmayın sık bez değiştirip kuru kalmasini sağlayın
Kaderci MeteNaz ıslak mendil yıkayıp kurulanin. Ve havalandırın altını iyice kurusun öyle Bepanthol sürün. Ve şık bez deqisin cnm hangi marka bez kullniyon
Berilsmom13 MeteNaz yani diğerleri gibi pahalı değil ve gerçekten etkili bepanthol aldım bi kaç kere sürdüm duruyor olduğu gibi
SelenAylim MeteNaz emin olun bende aynısını kullanıyorum hemen kızarıklığı alıp rahatlatıyor içeriğinde çinko olan her krem iyi geliyor kullanmaya başladığınız zaman anlayacaksınız
SelenAylim SelenAylim izmi MeteNaz İzmir içindeyseniz verebilirim yada alabileceğiniz yerleri söyleyebilirim
Kubikhanim MeteNaz canim hamazing diye bı krem var eczaneden mukemmel bişey bide yanında antibiyotikli pişik kremleri oluyor betaber kullanırsan hemen geçer
Berilsmom13 _YanakReisinAnnesii evet zaten mantar kremi benimde yeğenime sürmüştü ananesi daha çok alevlenmişti pişiği ve rahatsızlandı çocuk doktoruna götürdük dr çok kızmıştı bebeğe mantar kremi sürülürmü diye
MeteNaz _YanakReisinAnnesii bizim ilk defa böyle oldu. Hafif kızarıklıklar oluyordu ama böyle kabarcık olup inatçı pişik ilk defa yaşadık :(
Cih-65 MeteNaz bende benzer bir durum yaşadım. Her bez değişimin sonra duru suyla yıkayıp Sudomkrem kullandık. İki gün kullanım da sonuç verdi… tavsiye ederim..
_papatya- MeteNaz trovazol bir buçuk günde geçiriyor benim kızımda antibiyotige bağlı pişik oldu pişik kremleri fayda etmemişti travazol bir buçuk günde geçirdi geçmiş olsun
MeteNaz SelenAylim çok sağolun çok düşüncelisiniz pişiğin garantisi yok size de lazım olur ama çok sağolun :) ❤️ Alırım yarın hepsini :)