Nazmomy MeteNaz aynı durumu bizde yaşadık bebeğim artık acıdan ağlar hale gelmişti her türlü bez ve pişik kremini kullandık. Bizde pişiği şıp diye kesen 2 şey oldu travazol krem ile birlikte e bebeğin kremli olan sarı bezi. Kesinlikle deneyin ve görün nasıl etkili olacağını👶
MeteNaz Nazmomy travazol krem alayım yarın. Molfix kullanıyorduk bugün gittim baby turco aldım. Sağolun tavsiye için.
Tatlisim29 MeteNaz eğer antibiyotik sonrası pişik ise travazol kullanın benim bebegimde o sekilde pisik oldugunda doktor onu kullanmamı söylemişti gecmis olsun
Deletedmom5284 MeteNaz prednol diyorum, aşırı hızlı iyileştiriyor, ama haftada 2 gün 2 kere kullanabilirsin çok ağır krem, normal zamanlarda asla kullanma çok çok acil pişikler için
_YanakReisinAnnesii Deletedmom5284 ay onu kullanmasa çok daha iyi 🥺 ben eczaneden egzama için istedim bunu verdiler resmen soyuldu derisi geçirdi ama daha sonra çok kötü olmuştu yüzü cildiye doktoruna söyleyince çok kızmıştı çok ağır kortizonlu bir daha kullanma diye 🥺
Berilsmom13 MeteNaz benim kızımda pişik olmuştu ilk doğduğunda bepanthol sudo mustela hepsini denedim eltimin tavsiyesiyle eski çubuk Arko aldım hemen toparlandı kızarıklığı tavsiyemdir
secoz MeteNaz nıvea pişik kremi çok etkili benim kızımın artık kabuk tutma aşamasına gelmişti şimdi iyi denemediğim krem kalmadı
Semaaa53 MeteNaz kantoron yapı varsa evde onu dene o da çok iyi geliyor birde desitin pişik kremi çok iyi canım
MeteNaz Semaaa53 ikisi de var yarın sudocreamde işe yaramazsa bu ikiliyi deneyeceğim. Sağolun tavsiye için de 🥰
Haticezd MeteNaz kesinlikle prima pudralı olandan alın bende önceden sleepy kullanıyordum kızım 1 ay pişik oldu çok kötü kanıyordu hep ne denediysem geçmedi bezini değiştirdim baby turco aldım fayda etmedi sonra prima aldık 2 günde geçti
Berilsmom13 MeteNaz yani diğerleri gibi pahalı değil ve gerçekten etkili bepanthol aldım bi kaç kere sürdüm duruyor olduğu gibi
Zahide_4646 MeteNaz Benim kızım da çok kötü pişik olmuştu annem sabunla yıkamıştı iyice kurulayıp hamazing sürmüştü sabaha sönmüştü pişiği yıkamak çok iyi geliyor
MeteNaz Zahide_4646 14 aylık ipe sapa gelmiyor şuan tek başıma yıkamam mümkün değil. Pamukla ıslatıp silsem iyi gelir mi acaba 😔
Betiferi34 MeteNaz travazol krem sürün anında faydasını göreceksiniz.kaşıntıyı da kesiyor.sabah ve akşamları sürün.3 günden fazla kullanmayın içinde kortizon var
balpetegimeto Aile hekimi sabah akşam poposunu yıka altına alt açmayı ser travazol sür yarım saat açık kalsın bez bağlama demişti 5 gün demeden geçti pişik ondan önce neler neler sürdüm hele zeytinyağı sürünce daha da alevlendi yaktı sanırım oğlum çok ağlamıştı hatta
_YanakReisinAnnesii MeteNaz bi ara bizim de çok kötü olmuştu kanıyordu nerdeyse aile hekimi trosyd ve mavi hametan ikisini yazmıştı bize pişik için karıştırıp sürüyordum ve altını her açma da suyla bebek pamuguyla silip 10 dakika açık bırakıyordum 2-3 günde toparlandı diyebilirim şimdi de az pişik görünce mavi hametan sürüyorum hemen geçiyor inşallah size de iyi gelir canım