Navle Bende endişelenip çocuk pskiyatristine götürdüm ancak çok küçük oldukları için tatmin olamadım açıkçası ama tek doğru bildiğim şey televizyon izletmemek hatta dijital olan her şeyi iki aydır hayatımızdan kaldırdık çok etkisini gördük. Sizde de şüpheler varsa ekran otizmi denilen bir durum olabiliyormuş bunları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Otizm hakkında tam net bir bilgi yok kimi genetik kimi dolaşım bozukluğu kimi ise çevresel etkiden bahsediyor
Berus Umut_merve benim oğlum da hareketli ama konuşunca yüzüme bakıyor gözlerimin içine bakıyor. Bunu yapıyorsa değildir. Bundan ayrit ediliyor diye biliyorum ve kendine dokunduruyor
Umut_merve Berus Benim ki de gözlerimin içine bakıyor bir şey anlattığında sarılıyor. Ama bazı durumları gözlemleyince korktum
Hilal- Otizm de el açma kapama belirti değildir 6 ay 1 yaş arasında erken belirtileri var Adıyla seslendiğiniz da bakmıyorsa sizinle göz teması kurmuyorsa kendş halinde takılıp etrafında olup bitene duyarsızsa bunlar en önemli belirtileri
Umut_merve Gunsss Dalga geçilecek bir konumu sence ? Doktora götürdük her şey olabilir dedi. Gözlemlemeyeceğiz dedi. Böyle saçma sapan yorumlar yapmasanız keşke. Kim ister böyle olmasını.
Deletedmom_37 Umut_merve sırf bu hareketi yapıyor diye doktor herşey olabilirmi dedi valla insan doktora gitmeyede korkuyor artik