Deletedmom143 [url=https://hizliresim.com/nbmpRM][img]https://i.hizliresim.com/nbmpRM.jpg[/img][/url] Kızlar merhaba bebeğim 3 ay 28 günlük mama ile besleniyor bu sabah ilk defa kakası böyle oldu doktora götürmeli miyim acaba ? İnternette enzim karaciğer sorunları yazıyor tedirgin oldum
Merthalime Deletedmom143 benim oglum da 4 aylik canim ilk defa böyle bir şey görüyorum ben olsam götürürüm riske atmam
Ugggg Deletedmom143 bu normal benimkininde arada böyle oluyo formül mama yiyen bebeklerde bu beyaz parçalar oluyor
Caglaa Deletedmom143 dedigin gbi karacigerle ilgili oluyo genellikle. Doktora götür kesinlikle cnm. Gecmis olsun
Melikeakiner Doktora danışın bence, keyfi huzuru nasıl iyimi. Yediklerinize dikkat edin, hangi mamayı veriyorsunuz?
Deletedmom143 Melikeakiner Aptamil kullanıyorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım bende. Birazdan doktora götürücem inşallah karaciğer filan değildir 😔
Mirayserap Deletedmom143 bizde de bir kere olmuştu dr hava değişimi demişti flora yi etkilemiştir felan takip ettim sonrasında olmadi biraz bekletin duzelecekmi internette kaka resimleri var hangi hastalık olduğunu gösteriyor sizinki tam beyaz değil bir bakin oradaki kireç gibi bembeyaz ama yinede siz bilirsiniz tabi
Ugggg Mirayserap bende böyleyken götürdüm banada araya giren enfeksiyonlardan olmuştur dedi o dönem burnu çok akiyodu bide gözü iltihaplanmisti ateş istahsizlik yoktu
Asafeymeninannesi Deletedmom143 beyaz kaka sakıncalı diye biliyorum. Doktora götürmenizi tavsiye ederim Geçmiş olsun 🙏
Deletedmom143 Kızlar hepinize merhaba. Hastaneden geldik karaciğer safra kesesi sorunu olabilir dedi kaka testiyle ultrason istedi sabahtan kakasını yapmasını bekledik henüz yapmadı ultrasonda 6 da çekilecek hepinizden dualarınızı bekliyorum inşallah kötü bir şey çıkmaz 😔😔
Asafeymeninannesi Deletedmom143 Rabbim acısını göstermesin cnm 🙏 Gönlünü ferah tut 🙏 Dualarım sizinle..
Deletedmom143 Ugggg Evet fotoğrafı gördü ve birazcık yine yapmıştı ama 1 saat geçtiği için onu tahlil e alamadılar
Ugggg Deletedmom143 ozelemi gittin ozamn benimkindende ister arada böyle yapiyo formül mamadan oluyor diye goturmedim