Tugceklcccc Bugün ankastre set alırken satış danışmanı beyaz olanın daha pahalı olduğunu söyledi çok eminim hatta neden diye sordum genelde beyaz tercih edildiği için alışılagelmiş olduğundan falan dedi şimdi konusu açıldı da eşim siyahın fiyatının daha yüksek olduğunu söyledi sadece merak ediyorum siyah mı beyaz mı daha pahalı 😃
06012021Alim Tugceklcccc Canim artık kimse siyah tercih etmiyor temizligi iyi değil diye duymuştum beyaz ve gri daha iyi diyorlar. ( Bide cnm hangi markadan baktınız fiyatları nasıldı Haziran’da bnde yeni evime tasinacagim da ankastre set almam lazım)
Zhnce Tugceklcccc ben evlenirken beyaz olanlar daha ucuzdu diğer renklere göre Şimdi bilemiyorum tabi 😊
Mommysharkdoodoodoodoo Tugceklcccc ben evlenirken 6 yıl önce her şeyin renklisi pahalıydı 😁 ben beyaz tercih etmiştim daha uyguna geldi. Ama ankastre setim gri.
MinikPrensesannesii 06012021Alim bende bugün aldım yaza tayinciyiz fiyatlar artmadan kumtel rustik bej aldım inşallah memnun kalırım
Tugceklcccc 06012021Alim evet sürekli iz kalıyor ama görüntü olarak siyah seviyorum ☺️ Fiyatlar çok değişken Arçelik marka set bi yerde 10.000 başka bi yerde 12.000 luxel diye bi set vardı oda bi yerde 6.000 diğer yerde 3.500
Barlasb10 Beyaz eşyalarımı gri almıştık aynı özellikte beyazlardan daha pahalıydı muhtemelen siyahta öyledir 🤷🏼♀️
06012021Alim MinikPrensesannesii canım Kumtel markası bime de geliyor buradaki bayanlara sordum yüzde 80 memnun degillermis çoğu kişinin cami patlamış bazilarin fırının fanları çok ses yapıyormuş aspiratör çok gürültü veriyormuş. O yüzden Kumtel markasından vazgeçtim bn
06012021Alim Tugceklcccc Bnde gri çok seviyorum. Baya pahaliymis ya daha erken diye bakmadım fiyatlara sadece bime gelen Kumtel markasını sordum burdaki bayanlara kimse memnun kalmamış. Teşekkür ederim cnm bu arada
Dilaylaa Ben hep beyazların daha ucuz olduğunu gördüm , benim beyaz eşyalarım , ev aletlerim komple siyah aklınıza ne gelirse siyah ,😅 ben seviyorum siyah kasvetime kasvet katıyor 😅💕
MinikPrensesannesii 06012021Alim ben daha önce 3 sene kumtel kullandım çok memnundm tayin çıkınca ordan birine verdim burda fırın yeri falan yok diye. O yüzden tekrar aldım. Bütün tanıdıklarım memnun annemde dahil. Bence doğru kullanımla alakalı. Dediğim gibi 3 sene hiç sorun yaşamadım
06012021Alim MinikPrensesannesii 3 senede iyimis hanımlar öyle diyince bnde yanasmadim açıkçası memnun kalmanız güzel aslında bakalm hazirana daha var napacagimi bilmiyorum açıkçası herşeyde çok pahalı
06012021Alim MinikPrensesannesii Guzelmis aslında BİM’in 16 Şubat kataloğundan bakabilirsin. Modelleri aynı değil birtek ocaklar benziyor. İnsallh bı aksilik yaşamazsın cnm.
MinikPrensesannesii 06012021Alim annemde bundan kullanıyo memnun baya bende şans vereyim dedim beyaz eşya, ocak falan şans işi ya
Deletedmom8453 Tugceklcccc Benimkiler gri. Evlenirken tek istediğim şey gri eşyaydi ve diğerlerine göre pahalıydi