Mehtaptuana10 yuhumgeliy ama sonuçta sen dogum yapmışsın ne var yani onda o sanki hiç yapmıyor herkes yapıyor napalim sancımi çekelim 😁😁 belki ozamana gecer ya hem esin anlatırsan bu konuyu ona bisey demez heral insanlık hali😇😇
yuhumgeliy iyilik80 benimde öyle acı falan yok ama ilerlemesinden korktuğum için o kremden alıcam inşallah geçirir
yuhumgeliy Mehtaptuana10 ahah demez de işte çekinirim 😂 oda hiç gaz çıkartmaz 6 senedir sevgili neredeyse 2 senedir evliyiz 1 kere duymadık gaz çıkardığını shwhejdj
Huma_kus34 Mehtaptuana10 ya allah razı olsun alıp denıcem yazarım sizede bende onerıırm gerckten sızısı yatırmıyor tuvaletten sonra berbat bırsey
Mehtaptuana10 Huma_kus34 evet bana yazın mutlaka ve sayfayada yazin sayfanın yorumlarında bakın tatmin etsinler sizi bu konuda bana iyi geldi sizede iyi gelsin insallah
Mehtaptuana10 Huma_kus34 bende öyleydim ağlıyordum bide bende tavsiye üzerine aldim Bi umut dedim aldım
Huma_kus34 Mehtaptuana10 ınsallah kısa sürede ıyılessınde resmen bır gece yatamıyorum tuvalatımı yaptığım gece agrısı yaratmıyor sızlıyor
yuhumgeliy iyilik80 benimde öyle hamileliğimin son dönemlerinde sanırım doktor gark etmişti basur mu var sende demişti
Peekaboo Huma_kus34 benim doğumdan sonra olmuştu. Antibiyotik kullandım dişim için, tesadüfen o da iyileşti. O bölgede şişlikler iltihap oluyor sanırım onu kurutuyor. Tamamen iyileştiriyor
Busuu Huma_kus34 canim kuzenim yillarca cok cekti agrisi kanamasi flan bi gun o sey yapti taa 2016 da sarimsagi tuzla eziyosn snra oraya suruyosn ilk basta acayip yaniyomus dayanamicak gbi oluyoms ama tekrar brdaha cikmadi dedi
sedanurss proctolog krem ve fitil 1 günde ağrılarıma son verdi zamanla düzelmesinede yardımcı oluyor fazlasıyla.