Ysmn3111111 8 aylık olucak 10 15 güne hala desteksiz oturamıyor bıraktım an devrilior emeklemeyi falan da geçtim o zaten yokta desteksiz oturması gerekmiyor mu bu ayda
Tubasel5 Ysmn3111111 doktora sormak en mantıklısı. Fakat kimi çocuk 8. Ay kimi 9. Ay tam anlamıyla hazır oluyor. Benm kızım 9 aylık o da şuan emekleme yok bende ona takiyorm🙄😑
Deletedmom_52 Ysmn3111111 benim oğlum 8 aylığı doldurduktan sonra oturmaya başladı. 11 aylıkken de yürümüştü
Birdunyabircennetannesi Ysmn3111111 8 buçuk aylığız hala tam olarak desteksiz oturamiyor evet daha fazla durmaya başladı ama yine de bazen dengesini kaybediyor işte 5 10 dakika sonra 🤷
1Emirbebek Ysmn3111111 canim bugün doktorumuz oturuyor mu diye baktı oğluma oğlum huysuzluk edince sordu oturuyor mu diye. Sanirim ona göre oturması lazım. Kendi doktoruna danışmanda fayda var.
1Emirbebek Tubasel5 canim oğlum 7 aylık daha bugün sordum emekleme konusunu doktora hiç yüzü yok sanirim emeklemicek dedim, emekleme kriter değil bizim için dedi
Syyyy Tubasel5 canım her çocuk emekleyecek diye bir şey yok. Arkadaşımın çocuğu da 9 aylık emeklemiyor. Destekli yürüyor. Kafaya takılacak durum değil bende emeklemeden yürümüşüm yani bi sorun değil bence emeklememesi
birbeyazoglanbirkarakiz Benim oğlumda 8. Ayı bitti öyle başladı desteksiz oturmaya, normal yani kafanıza takmayın 😊
Tugbapoyraz Ysmn3111111 valla bilmiyorum benimkide tam 15 gun sinra 8 aylik olcak odalarfa geziyor ama oturma yok
Danerys Benim oğlumun da 15 günü var 8 aya. Koyunca devriliyor ama bakalım kime sorsam vakti var diyor. Kontrolümüz de 9. Ayda beklemedeyim ben de
Ysmn3111111 Danerys 8 aya girince de oturmazsa götürecem artık normal mi 5 buçuk aylıkken yavaş Havaş oturtmaya başladım alışsın diye ama yok oturamıyor hala
Aydeeeee Ysmn3111111 uzulme guzel anne bebekler zamani gelince biranda yapiveriyir. Bizim doktorumuz 9. Aya kadar desteksiz oturamamsi normal dedi.
Civciv21 Ysmn3111111 bebeğim 7 aylık gibiydi desteksiz oturdu şuan baya bizimle oturuyor 8 aylık ama emeklemiyor, sürünmüyor hala
EdaM2358 Ysmn3111111 8 buçuk aylıkken tam desteksiz oturmaya başladı 9.ayda da sürünmeye başladı bir anda oldu canım merak etme oturur geç değil bence