Deniz- Birdunyabircennetannesi İlk okuldayken ben yayınlandı çok severdim. Hala da severek izlerim arada. O kadar sevmişim ki çevre mühendisi oldum zaten :)
Deletedmom00881 Kalpatisi_ uuuu beni mahfetti, ne gece uyuyor ne gündüz, huysuzluk iştahsızlık, bide daha 4 ay 20 günlük erkenden çıktı diş 😩😢
Kalpatisi_ Deletedmom00881 kıııızz gözümü korkuttun hee 😅 bende geceleri uyuyamıyorumm diye sinirleniyodum 😅
Asaftugce42 1balkizannesi izlediğim bir dizi yok Baraj dizisi varken en son onu izlemiştim başka da izlediğim yok boş vakitlerimde youtubede takılıyorum 🤣
Gmznr2909 baby-mom kardeşim 1 senedir izleyelim diyor yebi başladım ama süper game of thrones dan çok daha iyi
Deniz- Birdunyabircennetannesi Okurken hayır ama iş hayatımda evet. Bebeğim olana kadar çok severek çalıştım
Derya-Anne Baloglan123 evet yaa bende kendi kendime diyorum en çok kanal d’ye bakıyorum başka kanal yok gibi diye
Deletedmom00881 Kalpatisi_ dişten böyle olmuş bacım inşallah rahatlar bundan sonra, ara ara durulup ara ara deliriyor😁😂 anasına çekmiş 😂😁😁😁