Deniz344 Kızlar yarın Bebeğimin 4 ay aşısı var Sağlık Ocağı kan damlası verecek malum Fakat ben sağlık ocağının verdiği kan damlasını kullanmak istemiyorum özel olarak alacağım Hangisini önerirsiniz kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı
midekoruyucu Deniz344 benim sidikli kızım tadını beğenmedi sağlık ocağından verilenin 🤭 bestiron kullanıyoruz portakallı tadı güzel 😋 yani ben araştırmadım zaten ama içeriği temiz değil diyorlar şu sağlık ocağından verilenin 🤷🏻♀️
Ayssss1 Deniz344 microfer kullanıyoruz 8 aylık olduk memnunuz severek içiyor sağlık ocağının verdiğini sevmemişti bebegim
Deniz344 Ayssss1 bemde d vitamini kullaniyorum memnunum kac damla veriyorsumuz peki ne kadar süre yetiyor
Deniz344 Ayssss1 selam birsey sorucam mikrofer kullaniyorum demistiniz kac damla kullaniyorsunuz acaba benim bebegim 4 aylim bende ondan aldim da kac damla vermem gerektigini bilemedim
Ayssss1 Deniz344 4. Ay başladık 6. Aya kadar içinde ölçeği var onunla 2 ölçek 6. Aydan 9. Aya kadar 3 ölçek veriliyor 3 ölçek verdiğimden beri 20 gün anca gidiyor
Deniz344 midekoruyucu Ha iyiymiş ben bestir onu hamileyken kendim kullanıyordum da ben de memnundum ama biraz pahalıydı şu an nasıl fiyatı bebek için olan
midekoruyucu Deniz344 1 ay önce eşim 120 liraya almıştı ☹️ Maalesef çok pahalı. İçtiği bişey diye değiştirmedim de diğer ilaçlar daha mı ucuz bilmiyorum, bi de içmezse elimde kalır korkusuna değiştirmedim de