Bebegimmile Kehribar kolye yada bileklik kullandiniz mi bebekleri sakinleştirdigi söyleniyor, dis çıkarmasına yardımcı oluyormus ve salya azaltiyormus
thecamellia Bebegimmile bende almak istiyorum kızıma birde sertifikalı olması gerekiyormuş sahteler çok varmış piyasada şurda bekleyeyim kim nerden aldı acaba öneride bulunurlar belki ☺️👍🏻
Bedsssss Bebegimmile valla bnm oğlum 3,5 aylıkken dış ckardi o vakit almıştım hala takiyoruz ama ben şuana kadar hiçbir faydasını göremedim dış konusunda. Ama nazara vs yariyorsa öyle içten içe bilmiyorum. O kadar para verdim diye devamlı takiyrium ben şuan 5 buçuk ayligz
Pol34 Bebegimmile aldım ama hiçbir faydasını görmedim. Belki herkese bir etki etmez ama benim için olmasa da olur
Familyboy Bebegimmile orijinalini bulmak lazım bence benim oğluma kaynanamgil hediye almış bir bebek mağazasından almışlar orijinal değilmiş belli hiç faydası bile olmadı
Bebegimmile Bebegimmile thecamellia canim eşim tesbihhane’den sipariş verdi. Hep alışveriş yapıyormuş güvenilir dedi haberin olsun
Bebegimmile Bedsssss bizimkide 3.5 aylik cok huysuz ve salyalanmaya başladı dişten supheleniyorum ben de
Barlasb10 4 aylıkken almıştık daha bir kaç gün önce çıkarttık istemedi artık hiç diş belirtisi ağrısı ya da salya gibi bi durum yaşamadık totsandmore sayfasından almıştım
Saitkereminannesi Bebegimmile Annem doğmadan önce bileklik aldı sonra kolyeye geçtik kolye daha kullanışlı bileklik şimdi de takmak istedim bırakmıyor daralmış filan ama kolye uzun süre kullanılır ve en önemlisi sakinleştirdi diş çıkardığı zaman da öyle çok zorluk çekmedik
Bebegimmile Y-A-Annesi eşim tesbihhane’den alcak canim, güvenilir dedi ama sen yine de araştır yaz burayada
Gktrkgkc2021 Y-A-Annesi Oğluma instagramdan aldim sayfaları değişti sadece. Sertifikası vardı. Esime verdim sordurttum gerçekmiş. Faydası olmuştu. Aynı yerden kızıma da aldım bugün gelecek inşallah onada fayda eder duramıyor çocuk ağrıdan. 104 tl ye aldim kargosuyla beraber