Emineeeeee Hazalikra canım bende esenlerde oturuyorum komşumun tayini çıktı 1400 diyo kiraya ev sahibi ama 2 yıllık bina temiz 2+1 küçük kutu gibi ama kullanışlı konuşursanız 1300 e bırakabilir
Meva Hazalikra evet canım uzak değiliz inşallah bende beklerim her zaman. Eşiniz hangi ilçede görev yapıyo görevi ne
[silindi] Artık insanlar bu kira olayının afedersiniz bkunu çıkardı. İstanbul’u yine anlıyorum pahalılığını ama biz doğuda küçük bir ilçedeyiz 1000tl kira diyorlar ne kadar kar edersek edelim kafasında ev sahipleri 🤦🏻♀️
Deletedmom381 KaSeAy Fatih’te ayni bahsettiğiniz evler 2 bin oldu canim. Allah kiracıların yardımcısı olsun
BaharErol NekwaSultan ay arkadaşım yanlışın var senin ben sultanmurat da oturuyorum 1300 tl kira veriyorum hiç öyle düşük kira yok buralarda
BaharErol Domino senden de fiyat alabilir miyim ☺️ nakliye için Mesela Sefaköy 1. Kattan asansörsüz 2+1 evden, 7.kata asansörlü Ümraniye ye ne kadara taşıyorlar evi?
kisgunesi-0102 GzmM ben Esenyurtta 750 veriyorum fakat yaşadığın yerde önemli esenyurttan çıkmak istiyoruz