NekwaSultan GzmM o zaman buralara gelip gezmen lazim canim burda her sk.ta bos var yani Emlakcilara fln bakican.
58vildan Minikkelebek ay çok iyi bende oralara elmek istiyorum sessiz sakin yerler hangi semtte oturuyorsunuz? benim görümcem de paşabahçede oturuyor
Minikkelebek 58vildan şimdi beykoz genel olarak diyim ıssız yani oyle şehir içi değil sağ sol orman ağaç yeşillik🍃🍀 inşallah hiç bi zaman bu ortam bozulmaz. Ben Yuşa tepesinin oradayım canim
58vildan Minikkelebek ben sokak hayvanlarından korkuyorum o yüzden iyi bakıp taşınmam lazım 🤦♀️ bu korkumu aşamadım bir türlü
Reckless balcicegin_annesi beylikdüzünde metrobüse yakın yerler 1300 1400 den başlıyor biraz daha aşağılarda derseniz araştırılırsa 1100 1200e bulabilirsiniz 3+1leri. 2+1 ler de çok farklı değil 1100 tl falan yine aynı yerlerde. Metrobüse yakın 2+1ler yine 1300 civarı
superboyAliAsaf GzmM İstanbul Beylikduzu-Gurpinarda deniz manzaralı evimiz var canim sıfır daire kimse oturmadı 1300 tl ye kiraya veriyoruz canım ilgilenmek istersen
eymurxelm @GzmM ben halkali inonu mahallesinde oturuyorum yeni bina 1+1 750 lira veriyorum esimle bana yetiyor zaten esim de cok sık eve gelmiyor ama bi yere gitmek ölüm gibi
superboyAliAsaf balcicegin_annesi canım beylikduzu Gurpinarda sıfır dairemiz var kimse oturmadı deniz manzaralı 3+1 1300 tl ye kiraya veriyoruz ilgilenmek istersen 2. Kat daire aile apartmanı
GzmM superboyAliAsaf 1300 bize fazla canım yaa çok çok teşekkür ederim 😊 Beylikdüzü tarafına gelcez ama daha uygun evler bakıyorum 800 civarı filan
melissrn Bende byrampaşada oturuyorum 1080tl kira veriyoruz 3+1 bu bölgeden satılık ev arıyoruz bende artık ev bakmaktan gezmekten bunaldım çok zor valla Allah herkesin yardımcsı olsun
Domino melissrn allah yardımcınız olsun valla cok zor ınsallah hepimiz ev sahibi oluruz. Eşim nakliye işi yapıyor taşınma da yardımcı olruuz isterseniz
Aybukealtintas GzmM annemler maltepede oturuyorlar aidat dahil 2200 tl kiraları 3+1 yaklasık 6,7 yıllık bir bina öyle çok yeni değil yani