Meleknurunannesi Betem bol sıvı tüketin ve her emzirme sonrası mutlaka sağım yapın hepsinden öte bunlar kesin işe yarıyor ve bilimsel olarak kanıtlanmış
Linos1912 Betem solgar vitamin b12 ve bestlak damla kullanıyorum ben faydasını görüyorum ek olarak hurma kuru üzüm kayısı bulgur pilavı falan yiyorum
gns_123 Linos1912 bu solgari emziren anneler doktora danışmalı yazıyor üstünde. Bende kullanmak istiyorum da bebrkte kabizlık gibi yan etki yaparmu
Linos1912 gns_123 hayır bende yapmadı eve ben hemşire tutmuştum onun sayesinde kullandım zaten vitamin içeriğinde kötü birşey yok
Yasemin38 Betem bulgur ,dereotu,dut kurusu,incir,hurma,yulaf ezmesi,tahin-pekmez,ceviz,badem yeşillikler, günlük 2.5 3 litre su içmek sık sık emzirmek,fırsat buldukça dinlenmek ve pozitif düşünmek süt konusunda😊
Aslin Betem Rezene çayı, havuç, kuru incir, ceviz, hurma, yoğurt ve protein ağırlıklı beslenme öğün atlamamak bol su 💧
Hilal58 Betem biraz önce bununla ilgili Bi post paylaşmıştım ona Bi bakın isterseniz, bana boza çok fayda etti
ayseyycl Betem bu arada meme terbiyesi yaşıyor olabilirsiniz bence sütünüz azalmadı çoğumuzun memesi 3. Aydan sonra hep yumuşak olur. Ben de endişelenip korktum asıl sütümü etkileyen bu oldu. Ne zaman her şey yolunda desem sütüm artar. Sütü azaltan iki şey vardır suçluluk ve yetememe hissi :)
Sultanz Betem bence de ona inanıyorum. Hiç özel bir şey kullanmadım. Şu dışında çok şükür sorun yaşamadım. Sizde yaşamazsınız eminim