Betem Kızlar sütümü nasıl artırabilirim kesin işe yarıyor dediğiniz bi tavsiyeniz var mı yardımcı olun nolur
ayseyycl Betem solgar brewers yeast with vitamin B12, bira mayası tableti süt artırımı için üretilmiş bi tablet
Birpasaannesi23 Betem çocugun gaz sorunu yoksa, yeşil mercimek, börülce, bulgur, gaz sorunu varsa bunları yeme yazık bestlak damla var o iyi birde ben humana ve hipp süt arttıran çaylar içtim ama hipp daha şoka arttırdı çocugumda uyku da yaptı
Betem Uzunkipriikk dereotunu yeni duydum sizde söylediniz şimdi birde onu deneyeyim çok teşekkür ediyorum
ayseyycl Betem ben bu tableti kullanıyorum su an belki artıracağını inandım ve arttı belki gerçekten tablet artırdı. Çünkü sütü en iyi artıran şey moral uyku ve su. Yetebildiğine İnan önce :)
Betem ardenbebekk bebeğim tek göğsü emiyor maalesef sol tarafı vermeye çalışıyorum hala alamadıktan sinirleniyor mecbur hep sağdan veriyorum. Allah razı olsun sağolun
Betem ayseyycl suyu çok içiyorum gün içinde ama morelimi toparlamaya çalışıyorum artık yeter ki kesilmesin sütüm 🤲
Betem Wisee114 3 aylık olduk. Normalde hep sağ tarafımdan emer kızım sol göğsüm o emene kadar sırılsıklam akardı şimdi ıslanmıyor bile göğüslerim eskisi gibi değil taş gibi olurdu süt dolunca ve bebeğim sürekli emmek istiyor doymuyor sanki sütüm yetmiyor
ardenbebekk Betem solu sağın o zaman orda da süt artar bebeğiniz her emdikten sonra sağ taraftan solu em az 15 dk sağın en başta süt gelmeyebilir bakmayın siz geliyor mu diye bi süre sonra artar
ardenbebekk Betem bebeğiniz tok gibi duruyorsa endişelenmeyin artık akmaması normal terbiye olmustur göğsünüz
ayseyycl Betem bu arada meme terbiyesi yaşıyor olabilirsiniz bence sütünüz azalmadı çoğumuzun memesi 3. Aydan sonra hep yumuşak olur. Ben de endişelenip korktum asıl sütümü etkileyen bu oldu. Ne zaman her şey yolunda desem sütüm artar. Sütü azaltan iki şey vardır suçluluk ve yetememe hissi :)