Deletedmom_36 smeyyed Cumartesi bir heves aksam 6 dan sonra camlarimi sildim balkonu yikadim su an camlqr aldi basinj gitti butun hevesim kacti😁
1234___ Deletedmom_36 bi hafta önce temizlik perileri bana geldi bende kalktım bütün camları sildim. sonuç ertesi gün sağanak yağışla çamur gibi oldular 🤦
Birkucakmutluluk smeyyed doğalgaz kapandığında yapılacak bahar temizliği bende 😀 nasıl başlayacağım pek fikrim yok ama muhtemelen oda oda yaparım ben. (Duvar-kapı-kalorifer-hali-mobilya-cam-süpür-toz-yer ve Birde perde) hepsini bir gunde asla bitirememem butun odalara girsem. veya butun duvarlari ve halilari esimle beraber yapip bende kapilar halilar koltuklar camlar seklinde giderim 🥲
S-oy smeyyed valla bu yıl bahar temizliği yapmıyorum daha doğrusu taşınıcaz o yüzden yeni evime temizlik yapıcam halıları koltukları yıkatcam perdeleri de yıkar asarım yeni eve zaten temizlik yapcam mecburen o yüzden bahar temizliğimi taşındığımda yapıcam 😂
Deletedmom_36 1234___ Ayni bende bakiyorum ne diye temizlediysem diyorum😁camlari en sona birakicam sanirim
ebz09 smeyyed Allah güç kuvvet versin 2 cocukla gundelik bal dök yala yapsam ertesi gün aynı manzara aynı dağınıklık oluyor bende elimden geldiğince gözüme ne nezaman batarsa ozaman yapıyorum. Daha mevsimlik temizlikler beni aşar 😂😂
1234___ Deletedmom_36 kesinlikle 👌 bende artık 15 günlük hava durumularına bakıp öyle yapacağım emeğim resmen çöp oldu 💆💆
Annesininn_kuzusuu smeyyed valla ben nisan sonu başlarım çünkü oğluma oda yapıcam Allah nasip ederse gönlümüze göre evimizi boyayıp dekore edicez boya badana bitince temizliğe başlarım yavaş yavaş ❣️
Sonsuzmutluluk 2cocukannesi__ nasıl başarmış bunu şaşırdım şuan 😁ben yıllardır böyle yıkıyorum hiç sıkıntı olmadı
smeyyed ayyu kızlar hepiniz çok tatlısınız🤣 bi şey daha sormak istiyorum benim oda kapılarım ahşap ve eve girdiğimizden beri hep parmak izleri gibi izler var ve neler denediysem geçmedi ne kullanabilirim geçmesi için?
Deletedmom_36 1234___ 😁Ay sorma bide benim esim cam falan silmemi kabul etmez gizli gizli yaptim ya ondan basima bu geldi diyoru
pilavustutavuk Martin sonunda yardımcı alacağım. Tüm evi A’dan Z’ye kadar temizletip, halıları verip, koltuklari yikatacagim 😃
pilavustutavuk [silindi] ay gözüm almayı bi kenara bıraktım.. 2 küçük çocuk var benim Biri 1 biri 2.5 yasinda. Bana değil bahar temizliği, yüzeysel temizlik yaptirmazlar. Günlük temizlik bile 2 gün sürüyor 😃 bahar temizliğim 3 ay sürer heralde 😅