Kubra27 Kızlar cerazette kullaniyorum bir ay olacak bu bir ay içerisinde üç defa adet oldum normalmi ya
ISSIZKADINN Kubra27 kullanmaya başladım 12 gün sonra adet oldum bende bitmiyor bide 7 gün oldu. Öncesinde spiral vardı zaten sık sık ve fazla oluyordum düzene girer dedim yok bundada hemen adet oldum bıktım valla aylardır sürekli adet oluyorum
Kubra27 Busilealp yok lekelenme değil ya normal beş gün sürüyor adetim gibi.Hapla alakalimi yoksa doğumdan sonrami boyle düzensiz oluyor
Kubra27 ISSIZKADINN bilmiyorum ki hapin yan etkisi lekenmeymis normal adet yasiyoruz anlamadım bı turlu .evet sprilade oluyorda kanama hapta olmuyir diye biliyorum
Kubra27 Mehmetmirza hap koruyor korumasa hamile kalırdım ama ben adet oluyorum bir qyda üç defa oldum
Aslihannn48 Bende kullanıyorum bu ilacı doğum yapalı 66 gün oldu bir hafta sonra bende de hafif kan gelmeye başladı adet şeklinde değil sanırım devam ederse sizi bilgilendiririm
Aslihannn48 Adet olduğunuzda ilacı kesiyor musunuz almaya devam mı ediyorsunuz acaba hiç ara vermeden alınıyor diye biliyorum bu hap ama
Kubra27 Aalya bilmiyorum ha haptan değil büyük ihtimal benimki doğum yapalım üç ay oldu onun için düzensizdir diye düşünüyorum hatta bu hap yan etkisi adet oldurmuyormus
Yusufagahinannesi Kubra27 ben 7 ay kullandım hiç regl olmuyordum bıraktım 1 ay sonra regl oldum. İlaç kesinlikle çok bozuyor dengeyi
Kubra27 Yusufagahinannesi evet yan etkisi olmamakmış ve lekelenmeymiş bana yan etki yapmadı her ay düzenli oluyorum bu ay biraz değişik oldu