elifannem Ruveydaa98 memede emiyor ama sütüm çok gelmiyor emmese yetmiyor ağlıyor ondan mama ile dalıyor. Ama dediğinizi deneyeceğim teşekkürler 🌸
Basak0503 elifannem merhabalar nasılsın cvp yazmayınca merak ettim, umarım iyisinizdir bubarada doktor ne dedi size galiba dün gitmiştiniz doktora.
elifannem Basak0503 merhaba tekrardan, beta hcg yaptırdım kandan 534 çıktı doktorum daha çok yeni olduğunu söyledi ve cumartesi gününe randevu verdi ☺️
artunegeninannesi babyackgz aminn inşallah hesaplayamıyorum çünkü son mens tarihimi bilemiyorum 1 yaş civarı sanırım evet 🙈doktorumuza gidince öğrencez bakalım 😇
elifannem Basak0503 şuanda bir sorun var beta değerim düşüyor. Salı günü 534, bugün ise 487 çıktı. Cumartesi tekrar gideceğim doktora 😔
Basak0503 elifannem ilk gebeliğimde benim de beta değerim cook düşmüştü ama hastane laboratuvarı yanlış sonuçlandırmıştı, bebeğimi doğurdum. Allah hakkınızda hayırlısını versin canım, inşallah gönlünüze göre olur
Ulkuverasmom elifannem bende öğrendiğimde kızım 9 aylıktı şimdi 37 haftalık oldum ilk üzüldüm istemedim falan ama şimdi iyiki diyorum bu rahatlığa alışsaydım yapmazdım ikinciyi