Zehrayrr Senakrc bende burda bekleyeyim 5 aylık bebeşiim 2. Ayından beri dökülüyor ve öyle böyle bir dökülme değil aşırı saçlarımı kısalttım birsürü şampuan denedim ama nafile 🥴
merbay97 Senakrc solgar b12 kullanın. Hem süt artırıyor hem saçlara çok iyi geliyor. Benim bebek saçlarım bile çıktı
Sare_neva34 Senakrc benimde aşırı saç dokulmem oldu doktorum dediki doğum yapınca vücut boşalmış oluyor yani vitamin takviyesi gerekiyor bende kan ilacına başladım daha yeni inşallah geçer 😊
Zeynep92akak Benim bebeğimde 7 aylık ve hala dökülüyor ve asla durmuyor işe yarayan yöntem varsa bizle de paylaşsın lütfen
merbay97 merbay97 bu arada instagram da grafikiranne hesabının sahibiyim. Kullanıp deneyimlediğim herşey profilimde inceleyebilirsiniz 😇
Uraz_62 Bende de doğumdan beri dökülüyordu yaklaşık bi 2-3 ay önce kestim kısalttım ve bıçak gibi dökülmesi durdu keşke 9 ay beklemeyip kesseydim diye de üzüldüm çok sökülüyordu çünkü 🤗
Senakrc Uraz_62 valla benim belimdeydi hamilelikte o kadar güzelleşmişlerdi ki omzuma kadar kestirdim uğraşamıyorum da zaten artık bebişle diye ama dökülme miktarı maalesef azalmadı😒
Familyboy Sblatc yok canım kalmazsın merak etme benim avuç avuç elime gelirdi ilk zamanlar doğum yapalı 1 sene oldu daha yeni yeni azaldı dökülme
Senakrc Sblatc hormonların dengeye girmesiyle azalacak dökülme diyolar ama insanın morali çok bozuluyo ya haklısınız valla bende diyorum kazıtsam mı diye 😃
Papatya41 Senakrc pantene dökülme karşıtı şampuan aldım, 5 aylıj kızım çok dökülüyordu şampuanı kullandığımdan beri çok rahatladım hem şampuan hem kremini kullanın farkı görürsünüz