tenceretavakuskana RuyasMom tam manasıyla benım bebeler😂cok bılırım 50metre sonra ay bırı kacırıyorum sanıp polıs cagırcak dıye eve kosa kosa bı kucagımda cocuk sırtımda catması elımde bebek arabsıyla😂sevmedı hıc kızım yapacakta bısey hıc bulamadım ben sımdı oglumda aynısı kanguru bı nebze kurtarıyo dıyebılırım yuzu dısarıya donuk olunca sakın kalıyo bıraz ama bebek arabasında asla durmuyo evın ıcınde arabaya koyup gezdırın hızlı hızlı eglensın dıye yada mamasını yedırın arabada belkı ıse yarar sızde
RuyasMom tenceretavakuskana kanguruyla hayatta taşıyamam ağır baya bebişim bide kas ağrılarım var çok zor benim için 😞 doğduğundan beri koyuyorum bebek arabasina ama sevemedi ya
Noname21 RuyasMom kucaginizda görürseniz olmaz mı 27 aylik kizima hiç almadım bebek arabası. Kanguru aldim onda da kendi durmadi yürüyene kadar kucaklafim adimlamaya başlayınca bazen aldim bazen yürüttük fakan. Mesafe kısa ise kucaginiza alın isterseniz bazı çocuklar sevmiyor
RuyasMom Noname21 kucakla ve kanguruyla taşıması çok zor maalesef ağır bir bebiş bide biz merkezde oturmuyoruz merkez yarım saat uzaklıkta mecbur arabasına koyup gidiyoruz
DurununAnnesi12 RuyasMom benim kızım da sevmezdi arabayı şimdi kedi köpek görmek için biniyor arabaya 1 yaşında
Nursena0606 RuyasMom bebekken kullanıyor muydunuz? Sonradan mı oldu? Belki hareketini kısıtlıyor diye sevmiyordur.
2prematureannesi RuyasMom olabilir bide kanguruyla dene bidakine canım belki o şekilde hoşuna gider 😊
RuyasMom Mumoslu30 artık deneyeceğiz birşeyler ☺️ yok kendileri 10 numara çocuk büyüttüler sıkıntı şimdiki analarda herhalde 😒😒😁
Mumoslu30 RuyasMom almalesefff aynı oyle oluyor gozlerinde onlarada karışılmış demekki bizlerede karisiyorlar🙄🤪
tenceretavakuskana RuyasMom gecmıs olsun ne yalan soymım kelın ılacı olsa basına surermıs bende ıkısınede sevdıremedım hıc suan eve yenı geldık bes dk oto koltugunda tutamadım ne arabada ne besıkte ımkanı yok durmuyo ablasıda oyleydı bı sure katlanıyoruz mecbur umarım yınede alısır sızınkı zor bı surec bılıyorum🥲
Baloncuk41 Ben gecen bebeyle veli toplantisina gittim mecbur, aglamadi ama bebeksel sesler cikardi 😂 dönüp hepsi bönbön bakti aglamasin diye ayakta dikildim gene tip tip baktilar hepsi anne hepsi kadin valla cok sasiriyorum insanlara