Tweetyy SedanurK69 uni göğüs pedi cok memnun kaldım hem büyük hem ince ve cok emici. Baska çözüm yok sanirim pedden baska😄 avent gogus kapagida guzel süt topluyor ama üstüme başıma akıyor unutup dikkat etmezsem
minikyavrumm SedanurK69 ped kullanmistim sık sık degistiriyodum fazla gelen sütlerinizi sagip dondurucuda saklayınız ilerde çok işinize yarar
Mumoslu30 Burcuburcuylz canım sütün fazlasıda zararlı bebek için yorucu bak bu annemiz icinde yorucu hersey kararında güzel öyle düşünme 🌹benimde akıyordu ama bebegim yoruluyordu emmek istemiyordu bende mastit olmaya başlamıştım şükür şuan geçti 💐
Aleynatekin1 SedanurK69 1 yaşına gelene kadar aktı göğüs pedi de işe yaramadı tek yarayan lansinoh ve e bebeğin jelli göğüs pedi bi tek onlar büyük gerçekten işe yaradı neler yaptım engel olamadım
busraaldemir1485 SedanurK69 göğüs pedi dışında bir şey olacağını sanmam memeler zamanla terbiye oluyormus benimki 8 aylık daha yeni azaldı üzerime çıkmasi ped yeterli gelmeye başladı sık sık ped degistirin bence tek çözüm bu
busraaldemir1485 Burcuburcuylz hayır az değil memeler zamanla terbiye oluyormus yani akıyor diye süt fazla değil. Vücut ihtiyaçtan fazlasını üretiyor benim de 8 aylık olacak daha yeni ped yeterli gelmeye başladı artık vücut ne kadar süt üretmesi gerektiğini öğreniyor
Lezginka SedanurK69 maşallah subhanallah diyerek maşallahla başlayarak yazıyorum, başka derdiniz olmasın, müthiş bir sorun bu. Ne şanslısınız😊 benim sütüm az böyle bir şey yaşamıyorum ama bol bol sağıp stoklamanı tavsiye edebilirim 😊
Seda0651 SedanurK69 bebeğiniz kaç aylık acaba benim bebeğim 4 buçuk aylık ancak şimdi biraz azaldi . Bende çok şikayet ederdim adet olurken 2 gün azaldı ay aman aksin dedim sorun yapmayın bence . Göğüs tamponu kullanın normal zamanda . Eğer emzirirken diğerinden de akarsa mochi diye bir pompa alın hem biriktiriyor hemde akması 1 saatte olsa duruyor
Mumoslu30 Burcuburcuylz O zaman annesi bol su tüket ceviz tüket bebege kilo yapar sütünü yağlandırır hünnap rezene çayı var onu iç gunde iki bardak ve kesinlikle stresten uzak dur sütüne güven ❤️❤️
Cucumenveannesi SedanurK69 silikon kalkanlar var içine doluyor dolunca dokuyorsun Bn öyle yapıyordm 6 aya kadar benimde aktı öyle sonra biraz azaldı bıraktım kalkanları