luciferrr Deletedmom_101 ama ben o ayakları yerim benimkide altı aylık çorapları çekiyor sonra emiyor 🤣🤣
luciferrr Deletedmom_101 ıslak mendille temizle hergün geçici Bi süreç zaten Bi aya kalmaz bırakır enfeksiyon kapmasın ama tabi ki ıslak mendili yıkayıp sil 🙈
Deletedmom_101 demirmommm 2 gün sonra 6 aylık olucaz Allah’ın izniyle 🙏 evet çok tatliş çok gülüyorum ama ne bileyim endişelendiriyorda 😂
Yica Deletedmom_101 bak kendi ayağını bırak benim ayağımı bile emmek istiyor yalakasa emer hiç düşünmeden 😂
Deletedmom_101 luciferrr engelleyemiyorum ki ayağını bıraksa kumanda kumandayı alıyorum ıslak mendil o ağız boş kalmıcak illa bişey kemirecek 😂
Yica Deletedmom_101 ne yazık ki sürecek. Oral donemdeler çok normal 🤗 Şu an gözlemliyorum ayaklara takmış durumda birincisi dişleri kaşınıyor ikincisi emekleme tutunup kalmak ve adım atma egilimde ayakların fonksiyonunu böyle kavrıyor 🤷🏻
Deletedmom_101 Meltemiviyo yaa 😂😂 ben hiç ayağını emen görmemiştim çevremde benimki emince ne garip çocuk oldun sen diye gülüyordum 😂
Yica Deletedmom_101 hahahah. Maşallah ya Allah size bağışlasın 🌸 Benimki biraz geç kaldı emeklemeye vakti gelmedi bebişimin 😂
Deletedmom_101 Yica amin inşallah birde kocamı bağışlasın onunlada ayrıyız 🙏 bi akrabamın bebeği 4 aylıkken emeklemiş bana geç kaldı seninki demişlerdi 😒 6 aylık cocugum üstelik