cekoslavakporseleni Deletedmom_101 ahahaha evet hunharca ağzına sokardı😂😂 bir sürü de fotosu var çirkin çirkin, iki eliyle tutmuş iyice bastırıyor sanki bi yere kaçacak ayağı 😂
Benibilemezsin Deletedmom_101 ahhahah bırak annesi tadını alsın zamanla bırakır sadece yıkamaya özen göster 😂
Deletedmom_101 Benibilemezsin ya gün aşırı yıkıyorum zaten ama ayağına çorap giydiriyorum çorabı cıkartamazsa çorapla beraber sokuyor ağzına 🙊
deniz-95 Ne güzel ayağını emiyor. Benimki de bugün alt değiştirirken ayaklarına tuhaf tuhaf baktı ahahaha ay çok tatlılar ya yerim onları 😂😂😂😂
Deletedmom_101 deniz-95 ama çorap çıkınca çorabın tüyü ipi kalıyor ben birini temizlerken hoop diğer ayak ağızda hızına yetişemiyorum 😂
Uzayiko Deletedmom_101 benimki de 7,5 aylık ayak başparmağını emip duruyor. günde 625283015 milyon kere o çorabı giydiriyorum oda çıkarıp parmağı emiyor
Deletedmom_101 Alpingo biyandan evet biyandan hayır çünkü çorabın tüyü ipi kalıyor ben temizleyemeden ağzına sokuyor çekince deliyor bi çatışıyoruz 😂