mihrosum Deletedmom5284 prima aktif bebek 6 numara kızıma da kucuk geldi canim. Prima premium care 6 cok iyi ondan memnunım. Ama aktif bebek alacaksan 7 al
Deletedmom_22 Deletedmom5284 markadan markaya da değişiyor canım . Ben de oğluma prima 6 alsam küçük geliyor sıkıyor😂ama huggies 6 tam geliyor . Bide primadan hep taşıyordu
Esans Deletedmom5284 11 kg bebeğime 6 numara cırtlı premium care kullanıyorum. Ama geceleri bazen taşma oluyor. Ben de mi 7 alsaydım acaba hiç düşünemedim ve daha dün 186 tane sipariş vermiştim.
Bebegiminannesi Deletedmom5284 o yüzdendir hayatim bacak kalın olunca acıtır sıkı bez büyüğünü al bence bide molfixe bak kalıpları primaya göre baya esnek
Deletedmom5284 Bebegiminannesi prima ve minies kullanıyorum bi tek ama migrostan alışveriş yapmıyorum artık primaya döndüm mecburen, külot bezde almak istiyorum ama 7 mi alsam bilemedim ayy çok orantısız kilo alıyor aynı bana çekmiş 🤣🤣🤣
Cigdemino Deletedmom5284 cırt cırtlı 6 numara bizi de sıkıyır ama külot bezde 6 numara iyi geliyor. Kızım da 13,5 kg hemen hemen
mihrosum Deletedmom5284 yenı molfix aldım canım kulot beez. 100 adet 200 TL. Bugune kadar hep premium care kullannmıstm en son aktif bebek aldım hıc memnun kalmadım. Elimde 1 kolu premium care var onu gece takıyorum gunduze molfix aldım tavsiye ederm cok guzel
Danerys Deletedmom_22 nerden alıyorsunuz huggiesi ben bulamadım hiç bir yerde. Eskiden ablam kullanıyordu
Keskeuyusamm Kuzum ben 6 kullanıyorum 12 küsür kiloya külot prima 7 de aldım ama çok büyük geldi anlamadım
Deletedmom5284 Keskeuyusamm denemeden öğrenemeyeceğimi anladım ahahhsd külot 7 alıyorum son kararım bakalım inşallah olur 😂😂😂
Deletedmom5284 dygusalmom97 6 numara mı canım, aşırı sıktı bacaklarını iz yapmış hep, cırt cırtıda zorla kapadım yanlarda tutturdum, kalıbı çok küçük geldi 😐
Danerys Deletedmom_22 yok marketlerde ebebekte falan satılmıyor canım. İnternette bazen oluyor onda da her numara yok