Elfelf475 neslihanyildiz 4 ay 10 gunluk aksam 9:30 10 arasında gece uykusuna geçer sabah 8 9 arası kalkar 11 de 1 saat 2 de 1 saat 5 te 2 saat bazen fazlası uyur bazen iki uyku da yapıyor değişiyor ama genel olarak böyle
Theanaaa neslihanyildiz 3 ay 15 gunluk bizimki desteksiz uyuyor emzik sadece oda düştüğünde uyanmiyo insallah değişmez arada aglama krizleri yaşadık bizde ama uykuyu etkilemedi mizac meselesi uykuyu hep seven bi bebekti
neslihanyildiz Theanaaa benimkide öyleydi sonra sonra huyu değişmeye başladı gibi inşallah atak zamanı olduğu içindir. Bi uyurdu ben uyandırırdım artık beslemek için.
Elfelf475 neslihanyildiz ben hiçbir zaman uyusun diye zorlamadım uyursa işime bakıyorum uyumazsa onunla oturuyorum saat falan da tutmadım ama kendi düzenini kendisi kurdu ben ne kadar rahatsam bebeğim de o kadar rahat açıkçası
mervemir- neslihanyildiz 3 aylık, 2 saat arayla gunde 3 uyku yapıyoruz. Toplam 5 saat falan uyuyor gunduz. Gecede en geç 9.30da uykusuna geçmiş olur. Sabaha kadar 2 veya 3 defa uyanıyor