neslihanyildiz 3-4 aylık bebeklerinizi sabah kaç kere uykuya yatırıyorsunuz kaç saat uyuyor? akşam uykusuna kaç ta geçiyor?
QueenMommm neslihanyildiz benim bebeğim sabah 10:30 yada 11:30 da falan uyaniyo sonra 2,5 3 gibi uyuyo 5 gibi uyaniyo şuan tekrar uyudu mesela
Muges4 neslihanyildiz gündüz genelde 3 kere uyuyor. Şuan hala uyanık bizimde gece uykusuna geçme problemimiz var
Theanaaa neslihanyildiz sabah 7.30 gibi uyanir 9.30 da tekrar uyur tekrar 12.30 benim oglan iki saatte bir uyuyo. Aksamda en gec 23 de bidaha emip uyur gece bi kez emmek icin kalkar
ebozbey neslihanyildiz gündüz hiç uyumuyor yani uyutuyorum mutfağa gidiyorum su içmeye döndüğümde uyanmış oluyor gündüz full böyle akşam 10 a kadar 10 da bir uyuyor sabah 6 ya kadar
noname9226 Benim bebeğimde 8’de yada 9’da uyanır. 11.30 tekrar yatar. 3 ay 22 günlük. Şimdi atak başladı bakalım nasıl değişiklik gösterecek 😊
neslihanyildiz noname9226 ahaha benimde aynı önceden çok daha uyurdu artık direniyor inşallah atakdandır yoksa işimiz var.
Muges4 neslihanyildiz yeni yeni var 1 haftadır filan bu direnme bizde ağlaya ağlaya uykuya geçiyo hep bende sallıyorum
neslihanyildiz QueenMommm benimkide öyleydi huyu değişti çocuğun hiç belli etmiyor artık uykusu geldigini
noname9226 neslihanyildiz atağın kaçıncı günü direnmeye başladı biz 2. Günündeyiz ama daha bir direnme söz konusu değil
MrzBaby Benimki sabah saat 7 de uyanıyor uyumuyor saat 10 11 e kadar. 3 ay 8 günlük. Gündüz de 3 4 kez uyuyor ama hemn uyanıyor
neslihanyildiz noname9226 3 ay 6 günlük bilmiyorum kaçıncı günü ama 2-3 gündür böyle. Normalde öyle deli gibi ağlayan bi çocuk değildi ama şimdi çığlık atarak ağlıyor bi gülüyor bi ağlıyor valla bende anlamadım 😅
Theanaaa neslihanyildiz 3 ay 15 gunluk bizimki desteksiz uyuyor emzik sadece oda düştüğünde uyanmiyo insallah değişmez arada aglama krizleri yaşadık bizde ama uykuyu etkilemedi mizac meselesi uykuyu hep seven bi bebekti
gizem_43 Sabah 8de kalkar 10.30 11 gibi uyur ama ayakta sallarsan uyur 1saat falan sonra 3gibi uyur gene taş çatlasın bir saat uyur saat 8de gece uykusuna yatar gece 3 4gibi uyanır sonra 6da uyanır benim kızım hep uyanır. 😁😁