AsyaaDuru bizim.isim.hikayemiz hem komik hemde.degisik..🤭😁bn hamileligim başından beri hep kızm olcak hissettim yengem de hep seninde.kizin olcak bence belirtilerin aynı ben gibi dedi (2tane kızı var) eşimde kız istiyordu hep . Neyse birgün cinsiyet öğrenmek için doktora gittik ama eşim yok ona sürpriz yapıcaz yengemle.beraber gittik. Doktorum kıza benziyor dedi öyle deyince aha dedgimz cikicak diye biz gidip cinsiyet balonu aldık o gün tamda mirac kandili🤭😇 neyse işte balona pembe kondurduk falan eşim aradı neymis neymis cinsiyet yengemde hadi şuna saka yapalım erkek diyelim dedi doktor erkeğe benziyor dedi dedm eşimde neyse olsun dedi yengemde üzülme bugün mirac kandili adınıda mirac koyarsiniz dedi 😅(halbuki cidden erkekmis) neyse akşama balonu patlattı ki pembe ayyy inanmiom falan hanı erkekti dedi çok sevindi kız olcak diye aradan 1 ay geçiyor ben başka doktora gidiomki oğlunuz olcak erkek bu dedi ama ben şok kısa benziyor dediler dedim kadın hayır kesin erkek dedi 🤣🤣🤭ama esm hiç şaşırmadı olsun sağlıklı olsun dedi eşimden çok ben sasirdim nasıl olur dye Allah’ın hikmeti işte adını mirac koyduk ıyiki oldu 🥰🥰😇😇🤭😍