bebekzeynep Nik_mik_yok nohut ve pilav var ama eşim dünden beri hasta ona bide tavuklu çorba yapacağım ☺
Ssssraa Nik_mik_yok yorumlarda okudum da mantıya kaydım, ben salçalı yapıp üzerine biraz yoğurt gezdiriyorum o şekilde yapsam. Mercimek çorbası, patatesli börek, sütlaç yeter mi sence 🤨 yoksa saçma mı oldu😬
Ummuscetinkaya Nik_mik_yok en kolaylarından biri hamuru da fırından alıyorum mis gibi ev yapımı ohhhh hatta bugün sebzeli deneyeceğim brokoli felan da atacağım merak ediyorum tadını 😬
Nik_mik_yok Ummuscetinkaya hamuru çok kabarmiyor mu ozaman . Benim koca incecik italyan pizzası tadında sever de 😁
glsma06 Nik_mik_yok misafirlerim.var Tavukli.nohutlu pilav Amasya tarhana corbasi Zeytinyagli barbunya Havus tarator Mevsim salata Revani 🙈
Ssssraa Nik_mik_yok benim söylediğim şekilde denedin mi hiç? Çok hoş oluyor😍 normalde yoğurtlu yapardık bizde
Nik_mik_yok Ssssraa hayır denemedim hiç , değişik geldi . Normal makarnayı yaparım o şekilde ama mantıyı denemedim hiç
Ummuscetinkaya Nik_mik_yok kabarıyor ama şöyle yapıyorum hamuru önce oklava sonra elimle tam bir pizzacı edasıyla hava da çeviriyorum tepsiye ve hamura biraz Mısır unu atıyorum hamuru ikiye bölüyorum zaten açtıkça açılıyor hamur. Böylelikle iki tepsi ince pizza çıkıyor 😬