Sena45_sema Nik_mik_yok akşama misafir gelcek yemeğe valla kaygı sardı napsam die fikir verin pratik şeyler olsun
Nik_mik_yok Sena45_sema mercimek çorbası , fırında tavuk , garnitürlü pilav ,salata ,ayran . Benim en kolay menüm 😁 tatlı da ıslak kek yap çayın yanına tamamdir
-TahinPekmez- Nik_mik_yok bende buzdolabı ile bakışmalardayım yaprak sarması yapacağım ona karar verdim
Belcim30 Nik_mik_yok şehriye çorbası kızım için çok seviyor bizede yapıyorum onun için ve yaprak sarması bu kadar üstüne sarımsaklı yoğurt döküyorum çok güzel oluyor 🤩 her gün çeşitli yemek yapmıyorum artık hem çocuk hem kpss yetişemiyorum 🤷♀️ dünde çorba, kremalı körili makarna ve kanat patates biber sarımsak atmıştım fırına iltifat etmeyen adam ilk defa güzel olmuş dedi 😂 kutlamaya değer menü 😋
tamamtamam Nik_mik_yok pirinç pilavı, arap tava ve yoğurt çorbası. Menüler genelde bize göre değil oğluma göre oluyo 😅
Nik_mik_yok Marinedeniz bende peynirli yalancı su.boregi gibi bişey düşünüyorum 🤣🤣 benim bebiş 2 yaşında börek seviyor
Ummuscetinkaya Nik_mik_yok en kolaylarından biri hamuru da fırından alıyorum mis gibi ev yapımı ohhhh hatta bugün sebzeli deneyeceğim brokoli felan da atacağım merak ediyorum tadını 😬
Smrenes Tarhana çorbası, balık, salata.. Bide irmik helvası yaparım belki.. Oğlum balığı çok seviyor mecbur 🙈🙈