Nik_mik_yok Yine yeniden ,ne yapsam derdine düşen ben . Hadi fikir alışverişi yapalım . Kısır ve börek yapasım var ama başka bişey görürsem vazgeçebilirim😁
Deletedmom_22 Nik_mik_yok Tavuk haşlama Biberli ,mantarlı spagetti oğluma yayla çorbası ,çünkü ondan başka bir şey yemiyor 😁
Noname21 Nik_mik_yok dün bamya yaptım Bir bamya ne kadar kotu yapılırsa o kadar kötü yapmıştım. Bugün bulgur pilavijin yanına birsey dusunuyorum bakalım kizim icin
Nik_mik_yok Deletedmom_22 afiyet olsun ,bende dün yayla çorbası yaptım, yoğurt ekşi değil diye biraz limon suyu koyayım dedim ,abartmışım 🥴 sevmedi kızçem
senamiray Deletedmom_22 yayla çorbası sevmeyen çocuk yok sanırım ya hastalıkta bile iştahla yediği tek şey😅
Deletedmom_22 Nik_mik_yok benimki de ekşi sevmez😁bazen suyuna limon sıkıyorum ama nasıl da farkediyor kurnaz 😂
Noname21 Nik_mik_yok yok ama tadı eksi olmustu gerxi zaten dondurulmuş bamya almıştım ama aklıma geldikçe midem bulanıyor
Nik_mik_yok luciferrr ay benim de buzlukta var ,yapsam eşim mest olur ama hiç sevmiyorum Allah affetsin🙊
Nik_mik_yok Marinedeniz bende peynirli yalancı su.boregi gibi bişey düşünüyorum 🤣🤣 benim bebiş 2 yaşında börek seviyor