Prenses0909 Ilk aydan beri hipp veriyorum 1 aylikken haftada 2 kere yiyordu emdigi icin ama suan iki aylik olduk sutum yetmiyor takviye yapiyoruz yine hipp aldik ama yetmiyor oda 90 cc veriyorum 1 saatte acikiyor sizce ne almaliyim cok su gibi mama
Itsybitsyspider Prenses0909 hipp çabuk hazmedilen bir mama... aslında sizin deneyerek bulmanız en doğrusu bana iyi gelen mama size iyi gelmeyebiliyor yani malesef iyi mama diye birşey yok mesela bebelac tavsiye etmişlerdi bana doğduğundan beri kusmayan bebeğim kusmaya başladı...hipp iyidi ama hafif gaz yaptı oda :( bize süper yaradı diye bir mama malesef yok sma ya dönüş yapacağım sanırım ondada kakamız yeşil oluyordu:( amm🤷♀️
Bebeminnie Prenses0909 ben doğduğundan beri sma kullanıyorum, hipp daha iyi dediler denedim 2 gün boyunca cocğum delirdi resmen, hem doymadı sürkeli arandı hem de enerji patlaması yaşadı uyuyamadı bile sonra sma aldm verdm 4 saat kalkmadan uyudu düzeldi
Dogam_29 Bende ilk hipp kullandım daha sonra sma ya geçtim hipp kullanırken büyük tuvaletini 3 günde bir yapıyordu şuan sma ile her gün düzenli yapıyor ve sma daha doyurucu
Farahzeynep Doğdu doğalı aptamil kullanıyorum çok memnunum, her gün kakasını yapıyor, hiç kabız olmadı. Geceleri de yedirip uyutursam 5-6 saat uyanmıyor
Mtsz4334 2 aylık sütüm yetmediği için bütün mamaları denedim bir hip i tuttu su da çabuk dağılıyor hazmı kolay diye aldık öyle olsa gerek acıkıyor hemen başkada mama denemeye gücümü kalmadı ev mama doldu malum hepsi de pahalı 🙁
Bebeminnie Bebeminnie 6 aydır sma kullanıyoruz hiç gaz sancısı bilmem, kkası düzenli gece 6ölçrk içiyor 10 saat uyanmıyor
Furkyy Bebeminnie bende sma kullanıyorum 2 numaraya geçtik ama sanki bunu sevmedi bide benim oğlum hala 3 ölçek içiyor ama sık sık yiyor sizde nasıl
ehlenmomyy Ela07 bizim doktorumuz avolvia ile bebelac onerdi biz bebelac aldik ne kabizlik ne gaz hicbir sorun yasamadik kakamizda duzenli
Melikeakiner Hipp doyurucu değil canım. Aptamil al. yeni çıkan advance maması. Çok iyi ve doyurucu bir mama.
NurDemir Ben de mama meme gidiyorum.doğum yaptığımda hastanede hipp veya humana tavsiye ettiler.biz en başından beri humana kullanıyoruz.gaz ve kabızlık olmadı ve tok tutuyor.tavsiye ederim