ilosasell Dün menenjit yaptırdık ve 720 TL para verdik çok şaşırdım bana aşırı pahalı geldi Sizce de çok pahalı değil mi yoksa benim ruhum mu fakir 😂😂
duyguluanne ilosasell biz de yaptıracağız bu ay pahalı ama ne yapalım bebekler için değer diyicez artık Allah korusun hasta olmasınlar da
Sevgipitircigi33 ilosasell öyle mi çocuğunun beyni hasar görse peki 750 tl kurtaracak mı seni ve çocuğunu MENENJİT beyin hastalığıdır
Denizmooom ilosasell menenjit okadar kötü bir enfeksiyon hastalığı ki olduktan sonra keske evimi arabamı satsaydım denilebilecek bi hastalık ölümü geçtim engel bırakabiliyor keske aşı rutininde olsaydı
Rika ilosasell degmez olur mu, bir tanidigimiz menenjit gecirdi kadin 60 yasinda hala cekiyor . Malesef normal degil
NurY Sevgipitircigi33 sakin ol yaa kadın bişey dememiş Aşının fiyatının gereksiz olduğunu söylemiş aşının değil .
RoseK Sevgipitircigi33 konu pahalı mı yaptıralım mı yaptıralım mı değil aksine yaptırılması gereken mecburi olan bu hayati önemdeki aşının ücretinin neden yüksek olduğu
ilosasell Sevgipitircigi33 ablacım ne diyorsun sen 🤣 ben yaptırmadm demedim ki sadece 720 TL ye aldk çok pahalı geldi daha 2 ay önce 500 TL ye almıştık. Sağlıktan önemlisi yok tabi ama küççük Bi iğme için çok gereksiz para
ilosasell duyguluanne aynen öyle sağlıktan önemlisi yok diyoruz yaptırıyoruz bir daha ki dozu 1000 TL ye anca alırız sanırım
ilosasell Denizmooom kesinlikle ya mesela rota bir şekilde geçiyor Allah korusun ölüme kadar gideni de var ama menenjit geçirilirse mutlaka hasar bırakıyor bildiğim kadarıyla i. Böyle Bi aşının ücretsiz olması daha mantıklı
Efeoglum Gul-42 2 gün önce fiyat aldım nimenrix 450,bexsero 725.tek doz fiyatları bide yani bu kadar gerekli bi aşı bu kadar fahiş fiyat .anlam veremiyorum
escmrk Kadernur farklı dozlarda, farklı aylarda vurulan aşılar var. Doktorunuzla karar verebilirsiniz. Ben 1 yaşından sonra tek doz vurulan varmış onu yaptırcam
ilosasell Kadernur sağlık ocağında ki ebeye bağlı sanırım özel aşı olduğu için hatırlatmayadabilirler
ilosasell Kadernur biz 1 yaş sonrası için anlaştık doktorunuzla ama bildiğim kadarıyla 3 4 ay civarı ile yaptıranlar oluyor
Dilaylaa Ne olursa olsun biryerden kısıp yaptırılmalı , menenjit geçirmenin sonucu ya ölüm yada en az yüzde elli hasarla hayatta kalmak oluyor. İhmal edilmemeli.
ilosasell Kadernur sağlık ocağında söyleyedebilirler söylemeyedebilirler özel aşı olduğu için en iyi çocuk doktoru ile görüşmek aşı takvimini onlar oluşturuyor çünkü şu ay da yaptırın diye
Dilaylaa Kadernur rota virüs aşısı altı aydan önce yapılır iki doz şeklinde . Menenjitin iki farklı aşısı vardır. Çocuk doktoru iki aşı içinde hangi aylarda kaç doz olacağına göre aşı takvimi oluşturur , iki yaşa kadar yaptırılabilir. İkisi farklıdı .
ilosasell Kadernur yok ikisi farklı şeyler araştırmanızu öneririm menenjit ciddi bir hastalık Allah korusun
Adiyokkitabin ilosasell normal fiyat artışlarini gectimde bebekler ve cocuklari kapsayan urunlerin fiyat artislari gercekten cok fahiş yazik gunah
ilosasell Adiyokkitabin kesinlikle hele ki böyle öenmli aşılar daha ucuz olmalı herkes yaptırmalı hatta ücretsiz olmalı