Goktug46 Kızlar en son 14 ocakta regl olmuştum ve bugün ayın 26 sı gecenin 4 ünde kalktım yine test yaptım Negatif çıktı neden bu kadar gecikti anlamıyorum daha bebeğim 20 aylık hiç hazır değilim Hamile değilimdir dimi ?🥺
Tazeanneg Goktug46 yediğin içtiğin şeylerden kaynaklı olabilir mi bi arkadaşım 2 ay falan olmadı doktora gidince bazı bitkileri saymış bunları çok yiyip içtin mi diye
Adamelis12 Goktug46 benimde bugün 9 gün oldu ara sıra ağrı yokluyor ama tık yok 🙄 geçen ay tam gününde ondan önceki ayda 10 gün sonra olmuştum 10 gün dolsun test yapıcam bakalım 🤔 sanmıyorum ama inşallah yoktur
Pamukkiz Goktug46 benim de 11 gun oldu yok ama bu ay covid gecirdik bebeğimle. Covid geciktireliyormuş. Bekliyorum ben de
Familyboy Goktug46 valla canım gecikmenin birçok sebebi olabilir doktora kesin git derim en azından neden geciktiğini bilirsin
BARTUMOM Goktug46 bende ocak 15 te olmustum en son 3 kere test yaptım negatif kan verdim negatif şimdi lavobaya kalktım çok şükür geldi kafayı yicektim kac gündür 14 aylık oğlum var sizinde gelirdir
BARTUMOM Goktug46 yoktur ya mevsimsel geçişten galiba herkeste bir gecikme duyuyorum olsa çıkardı testte oğlumda 1 gün gecikmisti kıpkırmızı çıkmıştı testte kandada 490 dı betam ama tabi insan yinede acabamı diyor nedense biraz üzüldümde sanki kendi isteğimle asla 2. Çocuğa cesaretim yok anca olursa böyle kazayla olabilir