Uzaybaby Kızlar göğüslerinden şikayetçi olan var mı?? Emzirme dönemi bitince fıs diye sönücek çoktan belli oldu ben çok kafaya takıyorum bebeğim 4 aylık henüz emiyor. Emzirme dönemi bitince estetik operasyon geçirmek istiyorum şimdi 10 bin liram var. Siz araştırıyo musunuz? Fiyatlar nedir?? İstanbulda güvenilir uzman cerrah?? Ha bide sizce dikleştirme işlemimi yoksa slikon mu? Yazın gaari güzelleşsin memitolar😂
Senemmm11 Uzaybaby bende istiyorum da Allah nasip eder ikinci olursa ondan sonra yaptırıyim diyorum ya. Şimdi yaptırsam yine emzirme vs durumundan sonra tekrar sarkar diye korkuyorum 😂😂
Benkimimki Uzaybaby ben istanbulda buldum bi hastane 20bin tl ama ömür boyu garanti veriyolar ve herşey onlara ait ameliyat sonrası sütyeni ilaçları muayenesi falan aşırı güzel bi yer bi kere olucak bişey iyi olması lazım 5 sene sonra tekrar ameliyat olmamak için ama benim de eşim izin vermedi
Meleknurunannesi Uzaybaby göğüs toparlama işleminde de mutlaka silikon taktırın yoksa eski halini alabilir tekrar. Yani biz takıyoruz ikisinde de
Woody Uzaybaby ameliyat sonrası surec çok zor oluyor diye biliyorum. Sezeryan nile mecbur kalmasam olmazdim. Çocugu icimde buyutup durirdum imkan olsa. Onun için hayatta bicak altina yatamam😀😀
ArdenGiz Ben de istiyorum eşim izin vermiyor iki ay sağdım verdim meme tutmadı sonra sütğm bitti ama sarktılar hep böyle pörsüdü resmen. Çok kötü oldular eski haline gelir diyorlar ama sanmıyorum bebeğim 4 aylık iki aydır sağmıyorum mama içiyor hala aynı
Uzaybaby ArdenGiz Yok canım benim meme düzelmiyor malesef herkesten bunu duyuyorum. Bence sen kafaya koyarsan yavaş yavaş para biriktir kenarında yoksa. Sonra koca ikna edilir ☺️😅
ikiprensannesii2 ArdenGiz 16 ay emzirdim bıraktıktan sonra eski halini aldı. Tabi öyle füze gibi değil ama sarkık da olmadı neyle alakalı bilmiyorum ama ablamın da çok sarktı. Şimdi 2.hamileliğim eğer sarkarsa açıkcası bende yaptırmayı düşünüyorum
ML_11 ArdenGiz herşeyle aynıyız 😒 bende post açmıştım duvar şınavı diyen olmuştu bide direnç lastikleriyle egzersizler hem toplar hem dikleştirirr demişti bi bayan
Eslemsi ArdenGiz bende 7 ay sagdim sadece anne sutu verdim hic sarkmadi ama benimkiler asiri kcuk yani neredeyse yok tek sut dolunca cikmisti sonra geri gitti. Simdide hamilelikten buyudu bi sert ki allahim diyorum o ldar sagdim az yumusasaydi bende sertlikten ilkinde ckk cektim sut dolunca o gece sabahlara kadar inledim hep catladi gogsum meme kucuk sut cok oyle bi sistim ki. Sezeryan acisi hic kaldi o aci yaninda bebek ememz bosaltamaz ben sagarim sut gelmez ayy insallah onlari yasamam gene. Saga sola bile yatamiyodum sert diye ezilir ezilmez sakir sakir sut heryeri islatiyodum
Uzaybaby Benkimimki Canım ben korkuyorum çok iyi araştırmak lazım. Dün netten okudum meme estetiğinden madur olan bi kadının yazısını allah kimseye vermesin ölmekten beter🙄
Uzaybaby Woody bende normal doğurdum bilsem sezeryan olurdum😂Banada çok korkutucu geliyor ama iyileşme süresini 1 ay diye okudum herkesten. Bi kadın da epidural ile ameliyat olmuş 1 haftada hiç acısı kalmamış normal ağrı kesici kullanmış sadece🥲 Sonucu beni mutlu edecek şeylerin zorluğunu pek düşünmem ben🥰😂
Duyulurum Uzaybaby mesela emzirme bitince fıs diye söneceği nerden belli oluyor 🥺🤭 ben eski haline döner kesin ya modundayim 😕 18 aydır emziriyorum 😐
Uzaybaby Duyulurum tabiki herkesin göğüsleri farklı olabilir. Ama benim göğüslerim 75 ve diklerdi bebekten önce sonra 85 e çıktı haliyle emzirdikçe göğüsler terbiye olunca yumuşayıp sarkmaya başladı. Sizin şu an öyle olmayabilir bilemem ama emzirdikten sonra göğüslerim hala aynı çok güzel diyen ben hiç duymadım🤷🏻♀️😂
Duyulurum Uzaybaby ay siz tam benim gibisiniz. Ben de 75tim ve küçük olsalar bile dik olduklari için seviyordum. sonra dogumla 85 oldum ama emzirmenin ilerleyen zamanlarında 80′e döndü. Umarım çok değişmezler 😔 sütyen kullandınız mı emzirme döneminde?
covirgin Uzaybaby benim ki öyle ben memnunum valla😀 hamilelikten önce göğüslerim küçüktü hamilelikte büyüdü emzirmeyi bıraktım şimdi gayet iyi sarkma falan da yok büyüklüğü de tam istediğim gibi eşim de hiç şikayetçi değil🙈🤭
Uzaybaby Duyulurum aynen öyle valla canım benim Ben emzirme sütyeni ve emzirme atleti kullandım. Zaten sütyenle bi alakası yok bu işin çünkü bebek emiyo sütle şişen göğüs iniyo. Benim bebeğim zaten memeyle dans ediyo meme sarkmasın da ben mi sarkayım😂🥲
Uzaybaby Moon_Light kuzu 10 binle yaptırıcam demiyorum zaten hazırda 10 bin tlm var. Emzirme dönemim bitince yaptırmayı düşünüyorum bebğim henüz 4 aylık ☺️ Yani her ay kenara bin tl atmayı planlıyorum işimiz olur yani😎
Uzaybaby ikiprensannesii2 Ne güzel valla ilk senden duydum bunu genelde bebeği çok emmediyse bozulmuyor göğüs çevremden öyle biliyorum sende uzun uzun emzirmişsin maşallah canım valla 2. Yi bilemem ben zaten 2. Çocuğa da pek hazır hissetmiyorum😂 o yüzden yaptırma fikri daha çok yerleşti kafama🥲
Moon_Light Uzaybaby Öyle olur ama iyi bir doktor seç yani her kliniği olanda iyi doktor olmuyor . Ben burnumu yaptırdım bundan üç sene önce 12 bine . Gel gelelim memnun kaldım mı? Hayır 🤷🏻♀️
ikiprensannesii2 Uzaybaby Benim teyzem 1,5 sene önce yaptırdı göğüs, yüz gergirme, göbek yağı aldırma, bacak aralarından yağ aldırma toplamda 50 bin vermişti İzmir de yaptırdı. Tek nedir fiyatı bilmiyorum Ayrıca çok güzel oldular ya 😀😀 füze gibi
Uzaybaby ikiprensannesii2 hehhhh işte beklediğim motivasyon yorum geldiiii😂Maşallah yengene kıızzz hepsini de yaptırmış valla helal. Fiyatta uygun geldi bana çok işlem olmasına rağman👌🏻