Nalan96 Gamzeeeeee teşekkür ederim bende kuruluk için denemek istiyorum bakalım yapılan yorumlardan sonra Bi karar verip alıcam yada almayacağım 🥰
ipek_orc Nalan96 benim oğlumun cildi de çok kuru hatta atopik. 4. Ayında doktor bize de nemlendir demişti önce ecowell aldım bi işe yaranamadı sonra atoderm aldım nemlendirdi ama çare olmadı suan mustela kullanıyoruz pamuk gibi yapıyor elleyince cildini fark ediliyor atodermden daha pahalı ama değer.
Nalan96 Beyoglufeyza içeriği nasıl acaba bu konuda hala bilgi sahibi olamadım da bilginiz var mı acaba 🌸
Nalan96 Zeynep_2022 teşekkür ederim bende alıp denemek istiyorum bakalım eğer alırsam umarım bizde memnun kalırız sizin kadar🥰
kezibanuan Nalan96 ben kullandım canım sonra mustelayla geçtim mustelanın stelatopia serisini al mustelanin yarısı bile olamaz ikisini deneyen bir anne olarak yazıyorum kızımın cildi aşırı kuru kaşınıyor anında kesti kaşıntı yi kızarikligi
Nalan96 kezibanuan hadi ya bioderma daha hafif durumlar için de yararlı olmuyor mu acaba ya mustela baya pahalı geliyor şuanlık sadece nemlendirmek için o yüzden daha ugyun fiyatlı ürünle başlamak istedim
Nalan96 Damla29 evet daha uygun bende o yüzden baştan daha uygun Bi ürünle başlamamak istedim nemlendirmeye 🥰
kahvekolikk Nalan96 denersen yorumlarını yazar mısın ben oğluma mustela kullanıyorum çok güzel ama uzun süre nemli tutmuyor maksimum 2 saatte bir yenilenen gerekiyor doktorumuz bioderma önerdi ama kararsızım
_YanakReisinAnnesii Nalan96 ben bebeğim de egzama için kullanmaya başlamıştım ama cildiye doktoru alerji yapabilir kullanmanı önermem demişti , çocuk alerji doktoru da la roche posay önerdi ve açıkçası nemlendirmesin de bundan daha memnun kaldım daha nemli oluyor
Nlyckmk Nalan96 bende 25 aylık şuan bugüne kadar unibaby ve dalin kullandım hiç böyle bişey yaşamamıştık ta ki 1 ay öncesine kadar cildi atopikmiş falan bilmiyorum ya neye inanacagımızı şaşırdık ve bu saydıgımız tüm bebek şampuan ürünleri saydı bunlar asıl içeriklerinden ötürü çok kurutur cildi dedi
kezibanuan Nalan96 ozaman olur benim Kızımın cildi aşırı kuruydu pul pul oluyor Du kurulduktan. Sizin bioderma atoderm alın 🌼 ben kendime de kullanıyorum bioderma yi