Nalan96 Bebeğimin cildi kuru doktor mustela önerdi ama bioderma yı denemek istiyorum ilk fakat içeriği bebekler için uygun mu, gerçekten nemlendiriyor mu kullananlardan bilgi alabilir miyim rica etsem 🥰🌸 şimdiden teşekkürler 😌
Yeniaanne Nalan96 biz kullandık güzel ama yorumlarda mustela daha iyi diye okudum ben birde biorderma 250 tl falandı ben aldıpımda
Nlyckmk Nalan96 merhaba bize de doktor mustela veya biodermanın kremini önerdi 2 eczaneye danıştım ikisi de inatla mustela diyolar hatta bir eczane bugün denemem için 10 ml lik krem verdi deneyip gözlemleyip alıcam birde benim bilgim yoktu ama kullandıgımız şampuan ve duş jelleri asıl cildi kurutuyolarmış tek başınıza krem alıp sürmeniz yetmez krem sürersiniz duştan sonra yine aynı olur duş jelini ve şampuanınıda değiştirmeniz gerek dedi bize bugün hepsinin fiyatını sordum epey pahalıya geliyo ama kuru cilde yapacak bişey de yok malesef
Leylus Nalan96 oğlum 21 aylık.Atopik ve alerjik bir bebek.Mjstela lorache vs bize yaramadı.Bioderma kullanıyoruz çok uzun zamandır.Deneme amaçlı 200 ml alim isterseniz.Memnun kalırsanız 500 ml daha uygun fiyata geliyor.
Nalan96 Yeniaanne benim alacağım 200 ml şuan 77 TL ye buldum hepsiburada da onu alıp denemek istiyorum ama, içeriği temiz mi acaba bilginiz var mı bu konuda 🌸
Deletedmom99886 Yeniaanne AA o kadar değil fiyatı ben 87 ₺ aldım gerçi ml önemli @Nalan96 ben kullanıyorum gayet memnunum ama bana sorarsanız bebek cildine mustela daha uygun olacaktır bence bıoderma ağır kaçabilir
Meleknurunannesi Nalan96 o siteler bazen çakma ürün satıyor haberiniz olsun en garanti eczaneden almak. Bizde de atopik dermatit var. İnek sütü alerjisi ile beraber. Bioderma şampuanı ve bioderma atoderm kullanıyoruz baya rahatlattı bide egzemaların atak zamanlarında beeo markasının sos yogun bakım kremini kullanıyorum tamamen organik arı sütünden yapıyorlar İstanbul teknik üniversitesi nin geliştirdiği bir marka tavsiye ederim.
Miranali İlk mustela kullandık. Ama bizde işe yaramadı. Sonra biodeema yı önerdi doktorumuz o daha iyi geldi.
Nalan96 Tuti29 onu biliyorum canım ama baya pahalı geldi bana ilk baş daha uygun ve çoğu kişinin memnun kaldığı bir ürün denemek istedim memnun kalmazsam tabiki onu da alıp denerim 🌸
Tuti29 Nalan96 anladım canım inşallah faydasını görürsün. Biz de ilk mustelayla başladık sonra bioderma aldık şimdi la Roche posay kullanıyoruz. Israrla geçmediği için alerjiye gidecez. Çok zor süreç cidden
Nalan96 Tuti29 bizim çok ciddi bir durum yok sadece kuruluk var dedi doktor ama bilmiyorum bş test filan yaptırmadık gerek görmedi heralde herhangi bir kremle nemlendirebilirsim hergün dedi ve mustela olabilir dedi o kadar, Allah şifa versin canım 🥰
gizem_43 Tuti29 merhba benim kızımın yanaklarda kurtulduktan dolayı sivilce gibi kırmızı bı şeyler çıkmıştı alerji ye falan götürdüm bebekler için vazelin oluyor onu kullandım gün içinde 3kere falan sürdüm 10gun içinde gecti
oglusum03 Tuti29 merhaba bebeğimin yüzünde sivilce çıktı 11 aylik şu an ve morumsu bi leke kaldı 1 aydır yüzünde nasil geçer veya kendiliğinden geçer mi
Nalan96 Nlyckmk bize şampuan olarak sebamed önerdi onu aldım ama henüz kullanmadım ama duş jeli kullanmıyoruz kullanmalı mıyız acaba şampuanıyla yıkıyorum ben vücudunu, şuana kadar da baby me kullandım şampuan olarak
Nalan96 Deletedmom99886 bebek çocuk ve yetişkin kullanabilir diyor ve burda bir sürü anne de önerdi kullanan var diye ben de denemek istemiştim
Nlyckmk Nalan96 bende 25 aylık şuan bugüne kadar unibaby ve dalin kullandım hiç böyle bişey yaşamamıştık ta ki 1 ay öncesine kadar cildi atopikmiş falan bilmiyorum ya neye inanacagımızı şaşırdık ve bu saydıgımız tüm bebek şampuan ürünleri saydı bunlar asıl içeriklerinden ötürü çok kurutur cildi dedi
Nalan96 Leylus içeriği temiz mi peki bilginiz var mı o konuda acaba bebekler için uygun mu yani doğal içerikli mi 🥰
Leylus Nalan96 ama 77 tl değildir bence eczaneden alın.Ben hep eczaneden alıyorum.Yafa güvenilir bi siteden bakın.