Nalan96 Ada1- teşekkür ederim o siteye girip inceleme yapacağım, bepanthol da almayı düşündüm aslında onu öneren de çok olmuştu
Nalan96 morjaguar her bebekte farklı ürün işe yarıyor sanırım ya denemeden anlayamayacağım sanırım teşekkür ederim 🥰
Nalan96 Gamzeeeeee ooo baya iyi gidiyormuş ya o zaman çokta yüksek değil fiyatı o kadar uzun gidiyorsa, evet evet en iyisi eczaneden almak olacak 🌸
winnie-the-pooh Nalan96 ben kendime kullanıyorum bioderma memnunum ama mustela yı kızıma kullanıyorum o da çok güzel nemlendiriyor bence bebek için o daha iyidir
Nalan96 Nlyckmk He şimdi anladım, hadi ya baya da fiyat farkı var yani, neden ısrarla onu öneriyorlar acaba🙄
Nalan96 bikerem bioderma atodermin açıklamasında bebek çocuk ve yetişkinler için diyor bir de kullanan bir sürü anne olmuş bende yorumlardan görerek denemek istedim 🌸
bikerem Nalan96 ben de bilgilenmus oldum,tabi ogluma mustela stelatopia emoliyent yaradigi icin degistirmeyi dusunmem de aklimda olur🤗
Nalan96 Caganbal hımm acaba bebekten bebeğe farkediyor olabilir mi herkes farklı birşey söylüyor çünkü, sanırım denemeden bilemeyeceğim 🌸
winnie-the-pooh Nalan96 yani biodermanın içeriğini tam bilmiyorum mustela temiz olduğunu biliyorum bide ondan daha iyi nemlendiriyor
MihrimahinAnnesii Nalan96 mustela da kullandım bioderma da ama suan bepenthol egzama kremi kullanıyorum çok çok memnunum çok iyi geldi kızıma
curly_mom Nalan96 Bioderma içinde paraben var demişti eczacımız o yüzden biz de Mustela stelatopia kullanıyoruz.. Bioderma kullanmadık..