Hope77 4 aylık oğlum uyurken yani ayağımda sallıyorum uykusu olsun olmasın hep böyle ıkınır gibi ıııhh diye ses çıkartıo direnircesine sanki sizde durumlar nasıl bitek benim oğlum mu böyle yapıyor acaba??
Elifff789 Hope77 bizde ayniydik 2 aylık gece başlayıp.uykunun içinde bile o şekildeydi osicol diye bir gaz damlamasi aldık o iyi geldi büyük ihtimalle yazdan yapiyor
Hope77 Elifff789 gaz problemimiz yok ama bizim sürekli gazını cıkartır acaba uykuya direndigi icinmi ki
Ertugrulunannesiiii Hope77 bağırsak içinde kalan gaz olabiliyormuş doktor öyle söylemişti sizin bildiğiniz gaz değil bu diye, kısa bir süre gaz damlası kullanmanızı öneririm
Defne-Bade Hope77 horultu gibi böyle boğazını temizler gibi büyük insan gibi hatta baya çıkıyordu sesi.üzülüyordum genizinde birşey mi var nefes mi alamıyor zorlanıyor mu diye ama normalmiş oluyormuş bazı bebeklerde
Ertugrulunannesiiii Hope77 o halde gaz damlasını kesmenizi önereceğim, çünkü gaz damlası daha çok gaz çıkardığı için çocuk onu atabilmek adına ıkınıyor olabilir