ZBAli Seymagennc Atak muhtemelenen son haftalri böyle oluyo demek ki ilk haftalar saat başı emme huzursuzluk şimdide mızmızlanma ve uykuya geçiş te zorluk gerileme kucakta uyuma var bakalım bu aydan snr ne yaşayacağız
Ezgnrgs Bizde uyumuyor diye şikayet ediyoruz. 5. Ayimiza gireceğiz 1 aydir atak dönemindeyiz uykuya bir türlü dalamiyor yatagina yatirinca kıyametleri koparıyor. Atak dönemleri bi geçse biz annelerde hep acabada kalmasak.
Mihrimahim16 Seymagennc Zar zor uyutuyorum.. şuan babası kucağında pışpışlıyor uykuya dalamıyor ağlıyor o yüzden sakinleştirdik babasının koynunda 🥴 ışık hiç olmayacak ışık olunca deliriyor resmen karanlık istiyor… Bitsede kurtulsak ataktan 🤣
Seymaemre-asya34 handEmir kullanabldiniz mi yan etki yaptı mi aç karnına bı kere verdim 20 dk snra emzrdim emdi gazını çıkardı kustu normalde de kusar kan ilacı renginde kustu
Kaganseda handEmir ocean kan damlası kullanıyorum doktorumuz vermıstı oda dedı saglık ocagındakini kullanma diye ıceriğini okuyunca zaten paraben dıye yazıyor bi iki defa verdım bilmeden sonra öğrenince hıc vermedim