Ladyofdark Eşimle ben esmeriz oğlum mavi gözlü ikimizin de ailesinde var ama yine de hep değişir dediler su anlık eskisi kadar cam mavi değil ama çok degismedi 6 aylık olacak 🌸
Farahzeynep Ladyofdark biz de görenlerin çoğu daha değişmez diyor, arkadaşımın benim bebeklerin ikisi de kara gözlüydü hala öyle dedi 😂
balannesiii Farahzeynep banada doktor 8 ile 9 ay arasında kesinleşir göz rengi dedi benim gözlerim yeşil bebekliğimde maviymiş 4 yasında değişmiş ama babamlar amcamlar dedemlee babaannem hepsi masmavi onlara cekmiş sanırım 5 aylığız şuan değişmedi inşallah değişmez♥️
Prenses0909 Farahzeynep bizimde kahverengi ikimizinda kızımın koyu mavi 3 aylık olacz degisirmi bilemedim
Masalim Farahzeynep degısmez zaten degısecek goz bellı edıyo kendını kızım 17 aylık olacak hala degısır dıyen oluyo😀😀
Farahzeynep Masalim kendi bebeklerinin renkli değil herhalde, o nedenle bizimkilerinde öyle kalmasını istemiyorlar 😂
EsmaninDefnesi Bizim bebisin sirasiyla gri yeşil ela ve 4.aydan sonra kahverengi ye döndü şuan 7 aylık olmak üzere artık değişmez heralde😄