Farahzeynep Benim kızımın gözleri mavi renk, gün ışığında masmavi hatta. Bazıları gözü döner diyor bazıları dönmez diyor, şu an 3 aylık hala mavi gözlü. Sonradan göz rengi dönen var mı? Babası ile benim gözlerimiz ela.
Arenn Farahzeynep sabah göz dr una gittik benim yeşil eşimin ela kahve oğlum 2aylık mavi şuan. Dr 4. Aydan sonra renk dönmeye başlar 6. Ayda ne renkse öyle kalır dedi heyecanla 6. Ayı bekliyoruz 😊
Goksen35 Farahzeynep kizimin gozleride mavi 11 ay 16 gunluk degismedi banada ilk 3 ay degismezse donmez goz rengi oyle kalir demislerdi oyle de oldu ama gecen metroda bi kadin doner onun gozleri diye baya israr etti gerci ben onu biraz fesat buldum halinden tavrindan dolayi 😁
Masalim Farahzeynep canım kozım mavı gozlu banada doner dedıler cunku babasıda bende kahverengı gozluyuz kızım 16 aylık donmedı ıkı aylık oglum var oda mavı gozlu donecegını dusunmuyorum😀
Aybars22 Farahzeynep benim ve eşimin kahverengi hatta eşimin siyaha yakın koyu kahve. oglumun doğduğunda gri gibiydi şimdi 7.5 aylık sarışın ve masmavi gözleri var artık degismez herhalde diye düşünüyorum. Gören sasiriyo oğlum bize hiç benzemiyo 😊
ResmiyeTemiz Bizim de aynı öyle . Giydiği kıyafete göre renk alıyor. Değişsin istemiyorum ama genelde 9.aya kadar değişir diyorlar
Goksen35 Farahzeynep bencede degismez ama kadin degisir diye cok israr etti anlamadim yani once kac aylik diye sordu 11 aylik dedim hmmm dedi ama degisir onun gozleri bak sut gozu onlar sut sen sanmaki boyle kalcak dedi aynen boyle 😂😂sanki goz rengi degisse cocugu kapinin onune koycaz 😂
Farahzeynep Masalim ay inş dönmez ya 🌚 hamileyken bebeğim inş renkli gözlü olur diye içimden geçirmiştim mavi gözlü doğdu, kalsın böyle 🥰
Prenseslerinannesii Farahzeynep ne ben nede esimin gozleri renkli degil ama kızlarımın masss mavi ve donmedi veren Allah veriyor sizinde donmez insallah 🤩
Masalim Farahzeynep degısmez zaten degısecek goz bellı edıyo kendını kızım 17 aylık olacak hala degısır dıyen oluyo😀😀
Farahzeynep Prenseslerinannesii ay inş ❤️ Allah bağışlasın, benimki de kız, hep ilk çocuğum kız olsun istemiştim 🥰
Farahzeynep Aybars22 6 aydan sonra dönmüyor sanırım. Dönse de kara olmuyormuş zaten. Mavi göz çok yakışıyor bebeklere 😊
Farahzeynep Elvn94 benimki de öyle, zamanla tam oturuyormuş, 6 aya kadar değişmezse daha değişmez diyorlsr, bazısı 40ı çıkana kadar diyor 😂
Ocakhaziran Farahzeynep oğlumunda yeşil gözleri çok merak ediyorum 5.5aylık oldu dönmedi bizim gözler kahve.. çok üzüle böyle kalır inşallah 😊
Farahzeynep Ocakhaziran inş ya. Bizim tanıdığını bebeğinin gözleri de maviydi, kız şu an ilkokula gidiyor hala mavi. Mavi göz bir onda görmüştüm zaten doğduğu anda 😅
MuhammedAmine Farahzeynep benim oğlumun gözleri yeşil 6 aylık değişmedi İnşallah değişmez ☺️ Amcasının gözleri yeşil ona çekmiş .