Hurrem_Sultan sabah 7-8 arası uyandığında 150 cc mama sonra 11 de kahvaltı bazen pankek kaşar peyniri zeytin veriyorum önüne kendisi yiyor bir iki dilim de salatalık veriyorum yiyebildigi kadar bazen de sabah bir kase yoğurda bir dilim peynir yumurta sarısı ve 1 tatlı kaşığından biraz az pekmez döküp karıştırıyorum onu çok seviyor 1 kase bitiriyor aradan 1-2 saat sonra 120 CC mama sonra öğle uykusundan 3 buçukta uyaniyor meyve püresi muz elma ya da elma armut ya da muz armut karıştırıyorum bazen biraz yoğurtta ekliyorum 1 çay kaşığı keçi boynuzu özü ekliyorum 1 kase meyve püresini bitiriyor sonra 5 gibi 120-130 CC mama yiyor 5 buçuk 6 gibi bizimle masaya oturuyor eline ekmek içi veriyorum bir kaç kaşık sebze püresi ya da çorba içiyor akşam öğünlerini çok yemiyor ama zorlamiyorum eğer çok az yediyse 7-8 arası uyku saati olduğu için uyumadan önce bebe bisküvisi yaptım evde organik onu suyla ezip kaşık mama gibi veriyorum ya da direk mama yiyor 120-130 CC kadar gece 12 de uyku öğünü olarak 120 CC içiyor gece bir daha beslemiyorum artık 8 ay 1 haftalık prematüre doğdu kızım 2 kiloydu şuan 8.800 kilosu